Σασμός επόμενα επεισόδια: Έφτασε η ώρα που ο Μανώλης θα καταδώσει τον Μαθιό!

Ο Σασμός με τα επόμενα επεισόδια του, αναμένεται να συγκλονίσει καθώς έφτασε η ώρα που ο Μανώλης θα καταδώσει τον Μαθιό!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Σασμός», που σαρώνει την τηλεθέαση από την πρώτη ημέρα της προβολής του.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Έφτασε

Η ιστορία από την Κρήτη συγκλονίζει και το Sportime, φροντίζει να σας κρατάει ενήμερους για όλα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στο άμεσο μέλλον, εκεί οπού εκτός από την Στέλλα που θα ψάξει απαντήσεις για την σχέση του Αστέρη, θα δούμε τον δολοφόνο του Στεφανή να συλλαμβάνεται!

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανώλης θεωρεί πως έφτασε η στιγμή να καταδώσει τον Μαθιό για την δολοφονία του Στεφανή, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπου την ταυτότητα του δράστη, που έβαψε με αίμα τα χωράφια της Κρήτης.

Παράλληλα, τα εμπόδια που έβαλε η εγκυμοσύνη της Στέλλας, στη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, φαίνεται πως θα τους οδηγήσουν για ακόμη μια φορά στο αδιέξοδο, ακόμη και αν έχουν όλη την καλή διάθεση να τα ξεπεράσουν.

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη δείχνει να είναι αποφασισμένη να κάνει κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της Στέλλας αλλά και δίπλα στο εγγόνι της.

Μανώλης και Νικηφόρος φτάνουν ένα βήμα πριν την μετακόμιση ενώ ο Πέτρος έχει γοητευτεί από την γυναίκα με τη μηχανή η οποία θα δούμε να αποκαλύπτεται και να λύνει το μυστήριο.

Τέλος, η Θοδώρα δείχνει να είναι μπερδεμένη για την σχέση της με τον Γιώργη ο οποίος την πιέζει καθημερινά για να τα ξαναβρούνε.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (14/10, 21:00) της σειράς «Σασμός»

Ο Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός , που τις ακούει , ζητά απ΄ τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε. Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα.

Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί! Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της.

Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό γι αυτούς. Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της!

Διαβάστε επίσης »