• Δευτέρα, 25 Ιαν 2021


Αυτά θα είναι τα καθήκοντά της στο νέο ριάλιτι του Alpha

Τηλεοπτικό comeback με έναν διαφορετικό ρόλο και σε ένα διαφορετικό project από ότι είχε κάνει μέχρι τώρα για τη Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή δημοσιογράφος θα συμμετέχει στο Battle of the Couples και μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τα καθήκοντα που αναλαμβάνει σε αυτό και τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Πήρα την απόφαση να επιστρέψω γιατί είχα πει ότι θα το κάνω με κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι έκανα ως σήμερα. Μου έκαναν πρόταση και είπα αμέσως ναι. Ο ρόλος μου είναι η “συντρέχτρα”. Θα μπαίνω στη βίλα, θα μιλώ με τους παίκτες, θα προσπαθώ να τους “ξεκλειδώνω”. Τον γνώρισα τον Παναγιώτη Βασιλάκο και χάρηκα πολύ. Είχα καταλάβει ότι ο Alpha ετοιμάζει κάτι ανατρεπτικό για την παρουσίαση», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

Και συνέχισε: «Έχω δει τα ζευγάρια του Battle of Couples. Έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Έχουμε ζευγάρια από την Κύπρο, τη Θεσσαλονίκη, τα Κουφονήσια, την Αμερική. Είναι διαφορετικές προσωπικότητες και φιλοσοφίες. Πώς θα τα βγάλω πέρα μαζί τους; Θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες και μην ξεχνάς ότι το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ, οπότε πρέπει να είσαι πολύ ερωτευμένος».


Post Views:
6

Tags
  • Battle of the couples
  • Happy Day
  • Παναγιώτης Βασιλάκος
  • Σάσα Σταμάτη


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή

Διαβάστε επίσης »