«Με την επιτυχία έρχεται η ευθύνη και η ηθική υποχρέωση να κρατήσουμε τον ελληνισμό ζωντανό στην Αυστραλία» λέει ο Γιώργος Διακομιχάλης. Ο Ελληνοαυστραλός ζαχαροπλάστης μας έκανε όλους υπερήφανους, καθώς την περασμένη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, η επιχείρηση του Kalymnos Pastries απέσπασε το πρώτο βραβείο για το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της Νότιας Αυστραλίας.

Η τελετή απονομής των βραβείων διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ένωσης Εστιατορίων και Τροφοδοσίας Αυστραλίας. Με έδρα την κατεξοχήν ελληνική συνοικία του Torrensville, η επιχείρηση του ομογενούς προσφέρει στους κατοίκους της Αδελαΐδας φρέσκα και παραδοσιακά ελληνικά γλυκά και εδέσματα για πάνω από 26 χρόνια.
«Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς επιβράβευση αλλά την ίδια στιγμή το βραβείο αυτό είναι υπέρτατη τιμή όχι μόνο για εμάς αλλά και για ολόκληρη την ελληνική παροικία αφού το ζαχαροπλαστείο είναι ελληνικό και τα εδέσματα που ετοιμάζουμε επίσης ελληνικά», δήλωσε στον Νέο Κόσμο κ. Διακομιχάλης και συμπληρώνει:
«Για μας και την ομάδα μας, η διάκριση αυτή είναι ακόμα μια πρόκληση και ένας επιπλέον λόγος να μην εφησυχάζουμε αλλά να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα ανεξάρτητα από εθνότητα και μια πραγματική γεύση από την Ελλάδα που εμείς γνωρίσαμε και αγαπήσαμε. Για μας και την ομάδα μας εδώ στο ζαχαροπλαστείο, η διάκριση αυτή είναι ακόμα μια πρόκληση και ένας επιπλέον λόγος να μην εφησυχάζουμε αλλά να γινόμαστε κάθε μέρα όλο και καλύτεροι και να προσφέρουμε στους πελάτες μας ανεξαρτήτου εθνικότητας μια πραγματική γεύση από την Ελλάδα που εμείς γνωρίσαμε και αγαπήσαμε».

Σάρωσε τα παγκόσμια βραβεία

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »