Σάρωσε σε τηλεθέαση η επιστροφή του Καφέ τη Χαράς

Σάρωσε σε τηλεθέαση η επιστροφή του Καφέ τη Χαράς

Εντυπωσιακές επιδόσεις κατέγραψε η μεγάλη επιστροφή του Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1.

Όπως φαίνεται το τηλεοπτικό κοινό περίμενε την επιστροφή της θρυλικές σειράς του Χάρη Ρώμα με τεράστια αγωνία. Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, 15 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου προβλήθηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όπως φαίνεται ο ΑΝΤ1 πέτυχε διάνα.

Η μεγάλη επιστροφή του Καφέ σχολιάστηκε ιδιαίτερα και στο twitter με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν. Σημειώνεται ότι το πρώτο επεισόδιο μεταδόθηκε στις 31 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των εορτασμών για τσ 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Τι ποσοστά σημείωσε όμως σύμφωνα με τη Nielsen;

Η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα σημείωσε 40,3% στο γενικό σύνολο φτάνοντας σε τέταρτο ακόμη και το 46,4%. Στο δυναμικό κοινό τα πήγε ακόμη καλύτερα σημειώνοντας 44% μέσο όρο και φτάνοντας στο 51,1% σε τέταρτο.

Μένει να δούμε αν και τα επόμενα επεισόδια θα έχουν την ίδια δυναμική. Αν συνεχίσει έτσι πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΑΝΤ1 θα έχει στο πρόγραμμά του δύο από τις επιτυχίες της χρονιάς αφού μην ξεχνάμε ότι και οι Άγριες Μέλισσες σαρώνουν σε τηλεθέαση.

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[custom-twitter-feeds hashtag=”#Ελλάδα” num=15 include=”text,date,author,avatar” showheader=false showbutton=false nowtime=” μόλις τώρα” mtime=” λεπτά πριν” htime=” ώρες πριν” disablelinks=true]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »