Σαρλίζ Θερόν: Γενέθλια αλά Ελληνικά για τη Χολιγουντιανή σταρ (pics)

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ηθοποιός του Hollywood Σαρλίζ Θερόν, η οποία απολαμβάνει τα νησιά μας μαζί με τις κόρες της.

Σαρλίζ Θερόν: Γενέθλια αλά

Τα video και οι φωτογραφίες από τον λογαρισμό της στο Instagram, που τη δείχνουν να βουτά στα καταγάλανα νερά των νησιών μας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με την τελευταία της ανάρτηση να προσελκύει ακόμα περισσότερα likes και σχόλια.

Η ίδια ανήρτησε δύο φωτογραφίες από το σκάφος με το οποίο παραθερίζει, με αφορμή τα γενέθλιά της, που είναι σήμερα, γράφοντας στο caption συγκινητικά λόγια για τους φίλους της.

«Δεν πήγα ποτέ σε χορό αποφοίτησης, αλλά φέτος στα γενέθλιά μου οι φίλοι μου αποφάσισαν να το αλλάξουν αυτό. Αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο από όσο οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν. Μόνο αυτοί μπορεί να γνώριζαν ότι το σκηνικό ενός φόνου σε χορό αποφοίτησης της δεκαετίας του 1980 πάνω σε σκάφος ήταν το αυτό που ήθελα για τα γενέθλιά μου».

Στην πρώτη βλέπουμε τη 46χρονη πλέον ηθοποιό να απολαμβάνει το ποτό της στο κατάστρωμα του σκάφους της, ατενίζοντας το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού και στη δεύτερη να χαμογελά αγκαλιά με τους αγαπημένους της.

Διαβάστε επίσης »