Για τον αείμνηστο πατέρα της, τον Κώστα Βουτσά, μίλησε η κόρη του, Σάντρα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μοιράστηκε αναμνήσεις για εκείνον ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικές με την κληρονομιά που άφησε ο αγαπημένος ηθοποιός και πώς αυτή μοιράστηκε.

Σάντρα Βουτσά: Η Αλίκη Κατσαβού δεν ήταν με τον πατέρα μου για τα λεφτά του. Τον αγαπούσε πάρα πολύ

 

Όπως επί παραδείγματι τα πολλά έργα τέχνης που είχε αγοράσει εν ζωή ο θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου και πέρασαν στην κατοχής της δεύτερης συζύγου του και όχι ίσα κατανεμημένα στα παιδιά του, γεγονός που έχει δυσαρεστήσει την ίδια και δεν δίστασε να το κρύψει.

Η ίδια σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς η τελευταία σύζυγος του πατέρα της, Αλίκη Κατσαβού, ότι δηλαδή τον παντρεύτηκε για τα πλούτη του.

«Τα πνευματικά δικαιώματα δεν τα έχουμε λύσει ακόμα. Στην Ελλάδα τη σύνταξη δεν την παίρνεις αμέσως άρα εκ των πραγμάτων πέρασε πολύς καιρός μέχρι να καταφέρει να πάρει τη σύνταξη, επίσης δεν της είχε αφήσει καμία περιουσία τεράστια από πίσω και αυτό αποδεικνύει ότι η Αλίκη δεν ήταν με τον πατέρα μου για τα λεφτά του τα ατελείωτα. Επίσης, κάποια στιγμή έκανα αναφορά για τα έργα τέχνης μετά τον θάνατο του πατέρα μου και αμέσως όλοι βγήκαν να πουν “η Αλίκη”. Καμία σχέση. Δεν υπήρχε περίπτωση αν αυτά τα πράγματα ήταν στα χέρια της Αλίκης να έκανε κάτι τέτοιο. Έχει αποδείξει η Αλίκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι σεβόταν τον πατέρα μου σαν προσωπικότητα και ήταν μαζί του επειδή τον αγαπούσε πάρα πολύ. Ούτε ζούσαν μέσα στα πλούτη, ούτε την έκανε πρωταγωνίστρια στο Broadway».

Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »