Πολλά γράφονται τον τελευταίο καιρό, σχετικά με αυτό το διακριτικό ζευγάρι της show-biz.

Ωστόσο, οι δυο τους, δεν έχουν επιβεβαιώσει ποτέ τη σχέση τους και την πρόθεσή τους για γάμο. Πέρυσι το καλοκαίρι, ο φακός τους έπιασε να κάνουν διακοπές μαζί στην Καλαμάτα, όπου η Αννίτα Πάνια διατηρεί το εξοχικό της.

Φιλικό τους ζευγάρι έδωσε αποκλειστικές πληροφορίες, οι οποίες δείχνουν πως η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης όχι μόνο είναι ζευγάρι – αλλά μάλιστα πολύ αγαπημένο!

Οι δυο τους, δείχνουν να πετάνε πολύ όμορφα τελευταίο καιρό και να ετοιμάζονται να παντρευτούν, μιας και η σχέση τους έχει ωριμάσει, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν τελευταία στα MME.

Αφού και οι δύο δεν μιλάνε για τη σχέση τους, το μόνο σίγουρο είναι πως ο γάμος θα γίνει σε αρκετά κλειστό οικογενειακό κύκλο, στον οποίο θα παρευρίσκονται λίγοι και καλοί φίλοι, με απώτερο σκοπό το ζευγάρι να προστατεύσει την προσωπική τους ζωή και το γεγονός.

Με δεδομένο πως η Αννίτα τρέφει μεγάλη αγάπη για τον τόπο καταγωγής της (Καλαμάτα), το πιθανότερο είναι ο γάμος τους, να γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας και σε χρόνο τον οποίο θα αποφασιστεί από το ζευγάρι με άκρα μυστικότητα, ώστε να αποφευχθούν πιθανές διαρροές.

Διαβάστε επίσης »