Η Ευγενία Σαμαρά είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά πυκνά, μοιράζεται σκέψεις και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της με τους followers της. Το ίδιο έκανε και χθες κάνοντας μια ανάρτηση, στην οποία ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού της, ενώ έγραψε:
«Μου αρέσει αυτή η φωτογραφία. Έχει χρώματα, έχει αγάπη και ηρεμία και περηφάνια. Έχει μια γυναίκα χαρούμενη, μια γυναίκα σκεπτική, μια ηθοποιό, μια σκυλομάνα, μια σύντροφο, μια κόρη αντιδραστική, μια αδερφή παράξενη, μια γυναίκα δυναμική, μια γυναίκα ανασφαλή, μια νοικοκυρά με ocd. Έχει έναν άνθρωπο που χωράει σε 100 διαφορετικές κατηγορίες και ίσως ανά εξάμηνο θέλει 300 διαφορετικά πράγματα. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πασχίζουμε να χωρέσουμε τους γύρω μας σε μία κατηγορία λες και βλέπουμε ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να είμαστε ένα πράγμα. Είμαστε ίδιοι και διαφορετικοί ταυτόχρονα. Να είστε περήφανοι για όλα όσα είστε και αν δεν μπορείτε, αφήστε ελεύθερους αυτούς που το επιθυμούν».

Βλέποντας την φωτογραφία της η συνάδελφος της και φίλη της Μαρία Κωνσταντάκη σχολίασε: «Εγώ σε θέλω σε όλες τις κατηγορίες αλλά θα σε ήθελα κι αν δεν ήσουν και σε καμία δηλαδή σε μια αλλά και σε καμία. Δεν βγάζω νόημα! Γύρισα μετά από 3μισή ώρες βόλτα στον Εθνικό κήπο, αλλά σε θέλω», για να της ανταπαντήσει η ηθοποιός, τρολάροντας την, καθώς το κείμενο της συναδέλφου της δεν είχε συνοχή : «Και εγώ σε θέλω με οποιοδήποτε χρώμα μαλλί Μαράκι μου και ας επηρέασε το μυαλό σου».

Σαμαρά σε Κωνσταντάκη: Οποιοδήποτε χρώμα μαλλί και ας έχει επηρεάσει το μυαλό σου

ΥΓ. Η Μαρία Κωνσταντάκη είχε αλλάξει χρώμα στο μαλλί, σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξού και η απάντηση της Ευγενίας.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »