Σάκης Ρουβάς: Πώς αντέδρασε για τη «συνεργασία» με τον Τριαντάφυλλο

Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε το παρών στην παρουσίαση του νέου του δίσκου, δια χειρός Φοίβου, με την κάμερα του Happy Day να βρίσκεται εκεί.

Σάκης Ρουβάς: Πώς αντέδρασε

Ο αγαπημένος Έλληνας σταρ δήλωσε ενθουσιασμένος για το συγκεκριμένο καλλιτεχνικό νέο του εγχείρημα ενώ εξέφρασε την άποψη πως νιώθει πιο ώριμος από κάθε άλλη φορά!

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια! Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασυναντιέμαι με τον Φοίβο μουσικά. Είχαμε κάνει, άλλωστε, πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία με το προηγούμενο άλμπουμ μας. Είχαμε πολύ ωραίες συνεργασίες σε εκείνο το άλμπουμ και πολύ όμορφα τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο».

«Ο Φοίβος είναι στα καλύτερά του. Χάρηκα πολύ σε αυτή την συγκυρία αποφάσισε να μου στείλει αυτό το τραγούδι.Και έτσι συναντηθήκαμε ξανά και είμαστε εδώ μετά την ολοκλήρωση αυτού του άλμπουμ» πρόσθεσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Είμαι πιο ώριμος από ποτέ. Η ζωή πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις για μένα, έχει άλλο νόημα, την ζω πολύ πιο έντονα και αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ».

Παράλληλα, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για την εξαίρετη σχέση που διατηρεί με τον χρόνο. «Ο χρόνος είναι μια χαρά, τον αγαπάμε και μας κάνει καλύτερους».

Όταν, ωστόσο, δημοσιογράφος ρώτησε τον τραγουδιστή εάν θα συνεργαστεί τον προσεχή χειμώνα με τον Τριαντάφυλλο, εκείνος αντέδρασε με ένα υπέροχο πλην χαμογελαστό τρόπο! «Πρώτη φορά το ακούω! Που ακούγεται ακριβώς; Όχι, όχι… Πρώτη φορά το ακούω… Δεν έχω συζητήσει τίποτα για τον χειμώνα, παιδιά, απολύτως καμία συζήτηση δεν έχω κάνει»


Διαβάστε επίσης »