Μια διαφορετική έναρξη έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σήμερα, η εκπομπή αποτελεί αφιέρωμα στον αστυνομικό συντάκτη Γιώργο Καραϊβάζ, με τους συνεργάτες του να δυσκολεύονται να εκφράσουν όσα νιώθουν για τον ξαφνικό χαμό του.

Ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια στη θέση του, παρέμεινε εκεί, με τη Ζήνα Κουτσελίνη να περιγράφει τα πρώτα λεπτά στο κανάλι, όταν ενημερώθηκαν για την είδηση της εκτέλεσής του, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

«Καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος… ‘Έλα μωρέ Ζήνα…’.  Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί έτσι θα ήθελε και εκείνος. Έγραψα κάποια στιγμή όταν βρήκα τη δύναμη ότι ήταν αδερφός για μένα, για μένα ήταν οικογένεια και όταν την έχασα τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του με έγκυρο ρεπορτάζ.

Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ‘είμαστε συνοδοιπόροι’.  Ο Γιώργος Καλλιακμάνης με πήρε τηλέφωνο και μου είπε αν έχω ακούσει κάτι. Έτρεξα αμέσως στο γραφείο, δε νομίζω να έμεινα όρθια, γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση δέκα λεπτά μετά. Γιατί είμαστε σήμερα εδώ; Γιατί αυτί το σαββατοκύριακο πήρα 70.000 μηνύματα, μηνύματα αγκαλιάς.

Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου, γιατί ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιους. Ο Γιώργος μας θέλει όρθιους, ο Γιώργος μας θέλει δυνατούς, ο Γιώργος μας παίρνει από το χέρι», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »