Κάθε συσχέτιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με το «Ράδιο Αρβύλα» επιχειρούν να τελειώσουν ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης, μετά τις αποκαλύψεις για την αισχρή διαδικτυακή δράση του πρώην συνεργάτη τους.

Οι φήμες που τους ήθελαν να ακολουθούν τη νομική οδό επειβεβαιόνονται, με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Super Κατερίνα» να αναφέρει πως οι «Ράδιο Αρβύλα» και ο δικηγόρος τους, Απόστολο Λύτρα, ετοιμάζουν αγωγή κατά του Παναγιωτόπουλου η οποία θα στηρίζεται στα διαφυγόντα κέρδη της ομάδας και στο μεγάλο πλήγμα που δέχτηκε το brand name τους.

Ράδιο Αρβύλα | Κάνουν

Σκοπός τους είναι η αποκατάσταση του ονόματός τους , καθώς παρά το γεγονός πως οι πράξεις του Παναγιωτόπουλου δεν σχετίζονταν -όχι άμεσα τουλάχιστον- με το «Ράδιο Αρβύλα», εντέλει το πλήγμα για όλη την ομάδα ήταν τεράστιο. Επιθέσεις δέχτηκαν και οι συνεργάτες του Παναγιωτόπουλου, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις αντιμετωπίστηκαν ακόμα και ως συνένοχοι.

Η αγωγή αναμένεται να κατατεθεί άμεσα, μόλις ο κ. Λύτρας έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα «δέσουν» την αναφορά του.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »