Κατάθεση στους αστυνομικούς αναμένεται να δώσει σήμερα ο Στέφανος Χίος, ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

 

 

  • Ο δημοσιογράφος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του ΚΑΤ, όπου θα τον επισκεφτούν σήμερα οι άνδρες της Ασφάλειας Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες προσπαθούν να ενώσουν το παζλ της υπόθεσης αυτής και εκτιμούν πως η κατάθεση του ίδιου του δημοσιογράφου θα δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα. Στόχος των αρχών είναι να μάθουν λεπτομερώς τι ακριβώς πριν, μετά και κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης, ώστε να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του συμβάντος.

Παράλληλα, θα προσπαθήσουν να ενημερωθούν για το αν ο κ. Χίος δεχόταν απειλές το τελευταίο διάστημα ή είχε διενέξεις και διαφορές με πρόσωπα από το επαγγελματικό ή φιλικό του περιβάλλον. Άλλωστε, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, μιλώντας ανώνυμα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής

Πληροφορίες από nassosblog

Διαβάστε επίσης »