Βαδίζουμε προς τον τελικό της μεγάλης μουσικής διοργάνωσης και τα στοιχήματα για τον νικητή, έχουν πάρει φωτιά! Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν πως η Ολλανδία θα κάνει το come back μετά από 40 χρόνια, με τον Duncan Laurence, ο οποίος είναι μόλις 25 χρονών.

Οι περισσότερες στοιχηματικές προβλέψεις λοιπόν, προτείνουν ποντάρισμα στον Ολλανδό Duncan, ο οποίος έκανε μία φοβερή εμφάνιση στο δεύτερο ημιτελικό και κέρδισε ακόμα και αυτούς οι οποίοι είχαν μικρές αμφιβολίες για το εάν θα είναι νικητής! Σύμφωνα με τις στοιχηματικές κατατάξεις, οι επόμενες θέσεις για την τριάδα καταλαμβάνονται από την Αυστραλία και τη Σουηδία, επίσης μεγάλα φαβορί για την νίκη.

O ίδιος, ήταν καθισμένος σε ένα πιάνο με έναν φωτισμένο κύβο μπροστά του, ο οποίος φώτιζε όλο το σκηνικό.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εμφάνιση της Ολλανδίας και θα καταλάβετε γιατί υποστηρίζουμε πως η Ολλανδία είναι όντως το μεγάλο φαβορί για την νίκη:

Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα χάνει σημαντικό έδαφος στη στοιχηματική κατάταξη για τον φετινό διαγωνισμό, καθώς μετά και την ολοκλήρωση του 2ου ημιτελικού, έπεσε στη 15η θέση των στοιχημάτων, ακριβώς κάτω από την Κύπρο, η οποία στην αρχή βρισκόταν στην 11η θέση αλλά πλέον είναι στη 14η θέση!

Δείτε την Κατερίνα Ντούσκα με την εμφάνισή της στο Better love εδώ:

Διαβάστε επίσης »