Αυτό κι αν είναι είδηση. Αυτό κι αν είναι ανατροπή. Αλλά το άξιζε. Τόσους μήνες προετοιμασίας με ατελείωτα ξενύχτια πίεση… μεταγραφή σε μεγάλο κανάλι και πολλές χιλιάδες ευρώ στον αέρα. Τεράστιο το ρίσκο… μεγάλη και η επιτυχία. Ο Νίκος Κοκλώνης, ο παραγωγός και παρουσιαστής του “Just the 2 of us”, πιο άνετος απο ποτέ απέδειξε σε όσους τον έχουν στο στόχαστρο ότι είναι πολύ απλά “μικροί για να τους δεί”. 

Με ένα πλατό προδιαγραφών “Τσινετσιτά” , και τον Φωκά Ευαγγελινό να κεντάει, παρά τα πολλά σκηνοθετικά λάθη, κατάφερε να μεταφέρει στον τηλεθεατή την αίσθηση του πάρτι. Να διασκεδάσει να γελάσει να ακούσει ή να μην ακούσει να εκπλαγεί… ή να κλείσει τ΄αυτιά του.

Πρώτος και με διαφορά...

Η παρουσία των κριτών ήταν σημαντική όπως βεβαίως και την Στικούδη που έσβησε κάθε άκυρη προηγούμενη παρουσία του Celebrity room.. Με την κοιλιά στο στόμα η Κατερίνα έδειχνε χαρούμενη.  Και στην τελική αυτή είναι η ουσία.

Ξεχώρισα την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που με αιφνιδίασε θετικά με το “μέγεθος” της φωνής της… και τον αέρα της… αλλά και την Τούνη… που μέσα στο φόρεμα που ευτυχώς δεν ήταν απο την συλλογή της αλλά δια χειρός Ειρήνης Μάκου… κέντρισε το αντρικό κοινό. Η Σταμάτη ξεπέρασε κάποια στιγμή το όριο μπροστά στην άκρατη επιθυμία της να φανεί… ενώ η Βανδή πολλές φορές με την σιωπή της έλεγε πολλά. Η παρουσία του Καρρά ειδικά στο πρώτο μέρος κούρασε… αλλά ακόμη και γι΄αυτό ο Νίκος φρόντισε να το “Boost-αρει” με τις ατάκες του οι οποίες ήταν εκτός σκαλέτας και “out of the box”. 

Το μεγάλο μυστικό; Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κοντά δυο δεκαετίες τον Κοκλώνη… είμαι σε θέση να γράψω με πλήρη ειλικρίνεια πώς το “Just the 2 of us” ήταν και παραμένει το μεγάλο στοιχημά του.
Συνιστά μια προσωπική δικαίωση το 22% σε μέσο όρο. Τόσο γιατί πήγε σε έναν μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και όφειλε ν΄αποδείξει αυτό που πολλοί αμφισβητούσαν και παράλληλα να βουλώσει πολλά στόματα στελεχών που το καλοκαίρι θεωρούσαν πώς τόσο ο ίδιος αλλά και η παραγωγή του δεν ταίριαζαν με το ύφος των καναλιών και του προγράμματος που διοικούσαν. 
Μεγάλο ρόλο επίσης έπαιξε το γεγονός ότι ο Χρήστος Κόμπος είχε την δυνατότητα να βάλει το πρόγραμμα απο τις 20.00. Κάτι που έκανε και με τον Σασμό την πρώτη εβδομάδα και διέλυσε κάθε ίχνος αντίστασης απο τους απέναντι.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »