Και χθές η Καινούργιου κατάφερε να τερματίσει πρώτη στη ζώνη της ανάμεσα στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Και αυτό ήταν κατόρθωμα μιας και η επικαιρότητα ήταν και είναι στα “κόκκινα” και τους “Αταίριαστους” – Α ρε Κούτρα… έμπειρε – να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του πρωϊνου κοινού.

 

Πρωτιά Καινούργιου στην Πρωϊνη Ζώνη. Καταστράφηκαν Σκορδά – Καραβάτου. Τρώει ξύλο η Μπάρκα

 

 

 

Εντυπωσιακό ωστόσο είναι το “αφήγημα” των λοιπών εκπομπών. Η Σκορδά κατάφερε… διότι περί άθλου πρόκειται να ξεπεράσει με το ζόρι το 10%, η Καραβάτου να πέσει παρά την εκπομπή αφιέρωμα στα μοντέλα στο φτωχο 8,5% ενώ η Μπάρκα τρώει πραγματικό ξύλο παρά την εμπιστοσύνη που της έχει ακόμη ο Μαρινάκης – και της το είπε δυο φορές ο ίδιος στο γραφέιο του – με απόδοση 5,5%.

 

 

 

 

Δεν ξέρω κατα πόσο θα συνεχιστεί η εμπιστοσύνη του ισχυρού άντρα του Mega. Αυτό που ξέρω είναι πώς αναμένονται μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή της. Κάτι για το οποίο θα επανέλθω με νεώτερη ανάρτηση το μεσημέρι.

 

 

 

 

 

Καλά ε; Η θεία απο το Κιλκίς… πόσο χαμηλά ακόμη; Με τον Αντ1 να κάνει μέσο όρο ημέρας 15,5% και την Φαίη 10,7%; Μιλάμε για παταγώδη αποτυχία. Κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό θ΄αρχίσουν τα σενάρια περί εγκυμοσύνης… εσείς τι λέτε;

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διαβάστε επίσης »