Στο «MasterChef 3» ο Διονύσης Πρώιος ήταν από τους παίκτες που αγάπησε πολύ το κοινό, όμως δεν κατάφερε να φτάσει όσο μακριά θα ήθελαν οι υποστηρικτές του. Σε κάθε περίπτωση, είχε «ρεύμα» και θα μπορούσε να κάνει κάποια πράγματα είτε τηλεοπτικά είτε σε επίπεδο εστιατορίων.

Όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν, ο κορωνοϊός του άλλαξε τα σχέδια, γιατί βρήκε αρκετές κλειστές πόρτες. Όταν του ήρθε η πρόταση από τον Δημήτρη Σειρηvάκη για την εταιρεία παραγωγής του, βλέποντας πως δεν έχει πολλές επιλογές, αποφάσισε να αποδεχτεί και να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες για ενήλικες.

Πρωταγωνιστής του Σειρηvάκη εγκατέλειψε

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Διονύσης του MesterChef αποκάλυψε ότι είχε πάρει και τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας του για να συμμετέχει.

Τώρα όμως πήγε στο άλλο άκρο και από πρωταγωνιστής ταινιών, έγινε ιερέας.

«Από μικρό παιδί πάντα ο Θεός ήταν στη ζωή μου. Όταν έφυγε ο γιος μου αποφάσισα να γίνω ιερέας. Διάβασα, ψάχτηκα και πριν από μερικούς μήνες ήρθες το πτυχίο μου και έγινα ‘Πάτερ Νιόνιος’. Πλέον μπορώ να παντρεύω και να βαπτίζω στην εκκλησία του σύμπαντος. Έχω κάνει ήδη έναν γάμο, το καλοκαίρι, στην Καλαμάτα.

Από όταν βγήκα από το παιχνίδι, άρχισε αυτό με τον κορωνοϊό. Ήθελα να κάνω εκπομπή μαγειρικής, μου έκλεισαν τις πόρτες. Έγραψα ένα βιβλίο και πάλι βρήκα κλειστές πόρτες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το όνομά μου. Ξαφνικά μου ήρθε μια πρόταση από τον Σειρηνάκη, μίλησα με τη μαμά μου, τελικά βρήκαμε μια ‘συνταγή’ για το τι θα κάνουμε και να έχει και ερωτικό περιεχόμενο. Δεν με ντούμπλαρε κανείς, είμαι ο ίδιος στις σκηνές», είπε χαρακτηριστικά.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »