Δημοσιεύθηκε: 26 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία που μας δίνεται σήμερα για να προχωρήσουμε σε μακροπρόθεσμες συμφωνίες και συναλλαγές

Πρέπει να αδράξουμε την

Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον υδροχόο που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα δίνει το tempo στην ημέρα. Και βοηθά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία που μας δίνεται σήμερα για να προχωρήσουμε σε μακροπρόθεσμες συμφωνίες και συναλλαγές.

Η αίσθηση που δίνεται μέσα από αυτό το τρίγωνο είναι ότι μπορεί να στεφθεί με επιτυχία κάθε στόχος που θα θέσουμε. Αρκεί να είμαστε διατεθειμένοι να εργαστούμε σκληρά και με μεθοδικότητα. Σημαντικό είναι λοιπόν να αδράξουμε την ευκαιρία που μας δίνεται σήμερα για να προχωρήσουμε σε μακροπρόθεσμες συμφωνίες και συναλλαγές. Που θα μας βοηθήσουν στον επαγγελματικό τομέα. Δίνεται η ευκαιρία να θεμελιώσουμε συνεργασίες που έχουν πολλά να προσδώσουν σε μελλοντικό χρόνο. Βέβαια το κλειδί για την επιτυχία είναι η προσπάθεια και υπεύθυνη στάση που πρέπει να επιδείξουμε.

Παράλληλα, σε προσωπικό επίπεδο σταθεροποιούμε την σχέση μας και έχουμε την δυνατότητα να ξεπεράσουμε προβλήματα που έχουν προκύψει. Με ωριμότητα και λογική, χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις και ανταγωνισμό. Να σημειωθεί ότι ο Ερμής βρίσκεται σε στάση στον Ζυγό δυσκολεύοντας την επικοινωνία. Γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συνεννοήσεις και συζητήσεις. Ίσως νιώθουμε ότι ζητήματα που μας απασχολούν δεν κυλούν ομαλά. Κάτι που μπορεί να προκαλέσει έντονο εκνευρισμό.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας την διάθεση για κοινωνική ζωή, εξωστρέφεια, επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον.

Καλό είναι βέβαια να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη διέλευση για συζητήσεις που θα μας χαλαρώσουν και δεν θα μας δημιουργήσουν περισσότερους προβληματισμούς.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής σε στάση είναι κυβερνήτης του ζωδίου των Διδύμων. Άρα παρ’ όλη την καλή διάθεση μας μπορεί να υπάρξουν αστοχίες σε συνεννοήσεις και διαλόγους. Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με την Σελήνη στους Διδύμους το πρωί βοηθά να κατασταλάξουμε με λογικά επιχειρήματα. Και χωρίς συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, σε επιδιώξεις και συμφωνίες που θέλουμε να πετύχουμε. Νιώθουμε ασφάλεια, αυτοπεποίθηση και σιγουριά για ιδέες και προτάσεις που εκφράζουμε. Και αυτό το αντιλαμβάνονται τα πρόσωπα του περιβάλλοντός μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σε τρίγωνα με τον Άρη στον Ζυγό και τον Κρόνο στον Υδροχόο ωθεί σε ανταλλαγές απόψεων που θα ευνοήσουν στόχους και συνεργασίες. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στον ουράνιο θόλο από τα συγκεκριμένα πλανητικά σώματα δίνει ευκαιρίες για νέες πληροφορίες και γνώση. Για νέα ενδιαφέροντα με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε σε μακροχρόνια βάση, για εμπορικές συμφωνίες και επαγγελματικές συναλλαγές που έχουν τα φόντα να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.

myastro

  • #News
  • #Ζώδια
  • #Ζώδια
Διαβάστε επίσης »