Σήμερα το βράδυ θα δούμε μία ακόμη αποχώρηση στο gala του Power Of Love, την οποία έχουμε ήδη προαναγγείλει σχεδόν μία εβδομάδα πριν.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Γιάννης Μυλωνόπουλος έχει φέρει αναστάτωση μετά τις αποκαλύψεις για τα ηχητικά της Άννας και έχει επηρεάσει πάρα πολλούς παίκτες αρνητικά.

Το αποτέλεσμα είναι, σε συνδυασμό με το ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον όπως ο ίδιος τονίζει πλέον στο παιχνίδι (καθώς μπήκε για την Άννα και τελικά όχι απλά δεν έκατσε να γίνουν ζευγάρι, αλλά έμαθε πως έχει σχέση με κάποιον από το ξενοδοχείο), να είναι υποψήφιος για αποχώρηση και να αποχωρεί γιατί δεν θα κερδίσει παίκτης από το σπίτι των αντρών το έπαθλο του πιο αγαπημένου παίκτη – και των 2.500 ευρώ.

Στο gala θα παρακολουθήσουμε επίσης, ένα σενάριο το οποίο λέει πως ο Γιάννης Μυλωνόπουλος, έχει σχέση εκτός παιχνιδιού, με τον ίδιο να το αρνείται, χωρίς όμως να πείθει κάποιον!

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης, ζήτησε μόνος του να φύγει από το σπίτι, από τη στιγμή που βγήκε στη φόρα πως η Άννα έχει σχέση με κάποιον από το ξενοδοχείο!

Διαβάστε επίσης »