Ακόμη ένα επεισόδιο, το οποίο είχε γερές εντάσεις, είδαμε σήμερα στο Power of love, καθώς η Άννα άρχισε να κλαίει με σπαραγμούς, μετά από κουβέντα που είχε με την Μαρία Μπακοδήμου.

Τι λένε στο twitter για το POWER OF LOVE:
Antonis
τετοια ξεφτυλικια ουτε στο
Γενικό Κρακτικό
Έλα Έλα Έτοιμη παίκτρια ριάλιτι. Και με δικό της προσωπικό διαπαιδαγωγικό βίντεο. Έτοιμο υλικό έλα λέμε πάρε πάρε πάρε.
Ο Bill Σαντριάς, αναφέρθηκε στο θέμα το οποίο συζητήθηκε και αμφισβήτησε τα λεγόμενα της Άννας, αναφέροντας σχετικές συνομιλίες οι οποίες υπήρχαν! Η Μαρία ρώτησε τι ακριβώς έχει γίνει και γιατί ενώ η Άννα υποστηρίζει κάτι, ο Bill το διαψεύδει και τότε, σχεδόν όλοι οι παίκτες, έπεσαν να φάνε την Άννα!
Αμέσως μετά, ακούσαμε τον Παύλο, να λέει πως η Ρεγγίνα και η Άννα κάνουν παρέα γιατί τα έχουν κάνει.. πλακάκια, μιας και η μία στηρίζει την άλλη, ακόμα και όταν η δεύτερη δεν έχει δίκιο! Ο Παύλος ξέσπασε άρχισε να.. «παίρνει ανάποδες» και να φωνάζει πως είναι απογοητευμένος και πως δεν είναι ντροπή να λέει κάποιος αυτό που νιώθει – αλλά ντροπή είναι αυτό που κάνουνε και οι δύο παίκτριες μεταξύ τους!!
Αφορμή για το τελευταίο σχόλιο, το βίντεο που είχε προβληθεί, με τον Παύλο να κάθεται με τους υπόλοιπους παίκτες και να κράζει την Άννα, το οποίο η Άννα το παρακολουθούσε από το άλλο δωμάτιο, λέγοντας πως είναι ντροπή αυτό που κάνει ο Παύλος.
Την σκυτάλη του κραξίματος, πήρε ο Μπιλ ξανά, ο οποίος είπε στην Άννα ότι ο πραγματικός φίλος παραδέχεται τα λάθη του φίλου του και τότε ήταν η στιγμή όπου η Άννα άρχισε να βάζει τα κλάματα…
Δεν είχε πάτο όμως το συγκεκριμένο σκηνικό, καθώς η σκυτάλη δόθηκε ξανά, αυτή τη φορά στον Βασίλη Χαλκιά, ο οποίος με την σειρά του, είπε πως για να κλαίει για να τη λυπάται ο κόσμος και να την ψηφίζει..
Διαβάστε επίσης »