Νέες εξελίξεις είχαμε εχθές στο ρουμανικό Power of Love, για το ειδύλλιο που βγήκε στην φόρα με τον Μπόγκνταν και την Ρεγγίνα.

Ο Μπόγκνταν, προσπάθησε να συμμαζέψει την κατάσταση, την οποία έχει δημιουργήσει λόγω του παιχνιδιού που κάνει με την Ρεγγίνα, τον τελευταίο μήνα.

Όταν ρωτήθηκε από τη ρουμάνα παρουσιάστρια για την σχέση του με την Ρεγγίνα του ελληνικού Power of Love, είπε πως δεν είχε ποτέ ερωτική σχέση με τη Ρεγγίνα και πως οι σχέσεις τους ήταν καθαρά φιλικές. Τόνισε επίσης, πως οι σχέσεις τους ξεκίνησαν μόνο αφού είχε τελειώσει το ειδύλλιο με τη Ρωξάνα!

Ζήτησε να μην προσβάλλει ο κόσμος την Ρεγγίνα και να μην την στήνει στον τοίχο για κάτι το οποίο αποκλειστικά υπεύθυνος όπως είπε, είναι ο ίδιος! Είπε η Ρεγγίνα είναι μία πολύ ωραία γυναίκα, αρκετά ώριμη, η οποία δεν θα πρέπει να «την πληρώνει» για δικά του είναι δικές του πρωτοβουλίες να έρθει κοντά της, έστω και φιλικά, καθώς αυτός ήταν που έκανε το πρώτο βήμα, όπως αποκάλυψε στον αέρα.

Είπε επίσης, ότι δεν καταλαβαίνει γιατί δέχεται κριτική μία φιλία και πως αν και καταλαβαίνει πως το reality αφορά ερωτικές σχέσεις, δεν πιστεύει ότι οι φιλίες δεν έχουν θέση στο Power of Love.

Όταν η ρουμάνα παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν έχει κάποια ερωτική σχέση γενικότερα και εάν «έχει προχωρήσει» μετά την Ρωξάνα, εκείνος απάντησε πως όταν αυτό θα γίνει, θα το μάθουμε όλοι από τον ίδιο!

Κλείνοντας, παρακάλεσε για τελευταία φορά να μην δημιουργούν πρόβλημα στην Ρεγγίνα και να μη δημιουργούν εντυπώσεις που δεν ισχύουν.

Διαβάστε επίσης »