Όλα δείχνουν πώς τις τελευταίες ημέρες, το κοινό έχει πάρει.. «ανάποδες» με τον Βασίλη Χαλκιά και θέλει να τον διώξει από το σπίτι της αγάπης !

Αφορμή στάθηκε ένα live, το οποίο ξεκίνησε ο Βασίλης στο προφίλ του εχθές, όπου άρχισε να μιλάει για.. όλους και όλα! Στο live του μίλησε για όλα και για όλους, πρόλαβε να απαντήσει μερικές ερωτήσεις για τη σχέση του με τη Ζένια και τους φίλους του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σχέση του με άλλους συμπαίκτες.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Άννα. Όταν έφτασε η στιγμή να μιλήσει για την Άννα Ελευθερίου, αυτά τα οποία είπε όμως, δεν άρεσαν καθόλου στους fan της Άννας, οι οποίοι έχουν τον Βασίλη στην.. «μπούκα» από παλιά..

Οι φανατικοί της Άννας που παρακολούθησαν το live του Βασίλη λοιπόν, παρακολούθησαν τον Βασίλη Χαλκιά να μιλάει αρκετά επικριτικά και έντονα για την Άννα στο live του, ενώ δεν δίστασε να δώσει στην Άννα, χοντρούς χαρακτηρισμούς για την συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι και την όλη στάση της. Το αποτέλεσμα ήταν, οι fan της, να αρχίσουν να του επιτίθενται και να τον «στολίζουν» με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Ο Βασίλης κατάλαβε το λάθος του και έτρεξε αμέσως να το μαζέψει, χωρίς αυτό να είναι και πολύ εύκολο.. Όσο κι αν προσπάθησε να αλλάξει θεματολογία, ο κόσμος τον έβριζε στα comments, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να διακόψει το live γρηγορότερα από ότι είχε προγραμματίσει!

Διαβάστε επίσης »