Κατάγεται από την Αλβανία, έχει δύο ονόματα Agustin GegaΘοδωρής Γκέκας και μένει στην Ελλάδα για πάρα πολλά χρόνια! Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1994, είναι μόλις 25 χρονών και τον Απρίλιο του 2017, έγινε γνωστός στο κοινό του μετά από το πρώτο single του.. “Draco”. Tην ίδια περίοδο, υπέγραψε και το 1o του συμβόλαιο με τη Heaven.

Μόλις έξι μήνες όμως, τον Οκτώβριο του 2016, συνελήφθη από την μονάδα ΟΠΚΕ της ΕΛ.ΑΣ, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών! Ο Sin Boy – τότε 22 χρόνων – αποτελούσε μία ακόμη σύλληψη στη μαζική ενέργεια των αρχών για καταπολέμηση της διακίνησης ναρκτωτικών στην περιοχή.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του, κατασχέθηκαν 300 γραμμάρια κάνναβης τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του, μετά από σχετική είσοδο από ένταλμα που είχε η αστυνομία.

Ο Sin Boy, δεν είναι η πρώτη φορά που συλαμβάνεται, καθώς στο παρελθόν, είχε συλληφθεί ξανά για κατοχή παραισθησιογόνων ουσιών και εκκρεμούσε σχετική απόφαση για την καταδίκη του από το δικαστήριο.

Τελικά, καταδικάστηκε σε κάθειρξη τριών μηνών με φυλάκιση, την οποία εξαγόρασε έναντι 9 χιλιάδων ευρώ, με αποτέλεσμα να γλυτώσει και τα δυο αδικήματα που θα του στερούσαν την ελευθερία του!

Διαβάστε επίσης »