Είναι εμφανές πλεόν και στον τελευταίο ανυποψίαστο πώς το ζευγαράκι των πρώην πέρα απο τις τρείς πρώτες εβδομάδες, που το κοινό απο περιέργεια τους είδε… μπας και γίνει κανα μαναφούκι μεταξύ τους… ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ. 

 

Ποφάντη αλλαξέ τα όλα – Κάτω και απο την Τατιάνα χθές η Σκορδά. Πρώτη με διαφορά η Καινούργιου

Και είναι λογικό. Και σας πώ γιατί; Διότι σε έναν σταθμό που έχει χτιστεί πάνω στο δόγμα του αείμνηστου Μίνωα “Πατρίς θρησκεία οικογένεια” με ένα κοινό κυρίως δεξιόστροφο έως πουριτανικό αλλά μπετοναρισμένο απο το 1990… δεν μπορείς να μου το παίζεις Σουηδός. Σε ένα προϊόν μάλιστα που φτιάχτηκε για να είναι μαζικό, όπως το πρωϊνο.

 

Είναι προφανές πώς ο Ποφάντης έχει πολλά στο κεφάλι του για την επόμενη χρονιά. Και θα πρέπει να το δεί λίγο καλύτερα μιας και το αποτέλεσμα της Πρωϊνης ζώνης δεν ακουμπά μόνο την Σκορδά… που είναι ξεκάθαρα ανήμπορη και δεν μπορεί να διαχειριστεί… το κάθε τί… έκτακτο ή συμφωνημένο στον αέρα αλλά και ο Παπαδάκης… που ζορίζεται πλεόν πολύ.

 

Η θεία απο το Κιλκίς είναι πολύ καλή για φωτογραφίες φτιαγμένες κάργα στο Ίνσταγκραμ σε πάρκινγκ και σε βαρύγδουπες λεζάντες “κλεμμένες” απο το Google. Για τηλεόραση; Όχι πια!

Χθές την πέρασε με διαφορά μιας μονάδας και η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία ξεκίνησε με τα εμβόλια και μετά “άπλωσε” την εκπομπή της στο φονικό της Μακρινίτσας.

 

Μαγκιόρα η Τάτι. Πρώτη βεβαίως για μια ακόμη ημέρα η Καινούργιου που φέτος είναι η χρονιά της. Μια χρονιά που πολύ πιθανό να της φέρει και μια πολύ καλή μεταγραφή. Σταματώ εδώ αλλά θα επανέλθω…

 

 

 

Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »