Χαμόγελα αισιοδοξίας μετά από αρκετό καιρό στο Open. Οι «Ράδιο Αρβύλα» στην πρεμιέρα τους σημείωσαν ικανοποιητικότατα ποσοστά και τώρα τα στελέχη του σταθμού περιμένουν να δουν πως θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση και αν το περιβάλλον που διαμορφώνεται είναι κατάλληλο για να πραγματοποιηθούν και άλλες επενδύσεις σε επίπεδο προγράμματος.

 

Πλούσιο παρασκήνιο – Κοκλώνης και Κανάκης κρίνουν τις αποφάσεις στο ΟΡΕΝ

  • Όπως μου μεταφέρθηκε ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιες παραγωγές θα πάρουν το «πράσινο φως» και για το δεύτερο μισό και κυρίως για του χρόνου όπως τα νούμερα τηλεθέασης των «Αρβύλα» και αργότερα του «Βινύλιου» θα κρίνουν πολλά.

 

Πάντως φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο το κανάλι να επενδύσει αυτή τη στιγμή στη μυθοπλασία. Το πιθανότερο σενάριο που παραμένει πάνω στο τραπέζι είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τον Νίκο Κοκλώνη με ψυχαγωγικές εκπομπές, ριάλιτι και talent shows.

 

 

Γιατί πράγματι η «Αρβύλα» έφεραν τηλεθέαση όλο όμως το προηγούμενο διάστημα οι παραγωγές του Κοκλώνη κράτησαν το Open μέσα στον ανταγωνισμό με το «Ευτυχείτε!», το «Έλα Χαμογέλα» του Σαββατοκύριακου και φυσικά το «Just the two of us» που συγκέντρωσε top ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ με κορυφαίο γεγονός φυσικά τη συνάντηση Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή.  

Διαβάστε επίσης »