Πoιοί είμαστε

Είμαστε μια ομάδα από δημοσιογράφους, φωτογράφους, αναλυτές, ταξιδευτές, επιστήμονες, επικοινωνιολόγους.

Στην εποχή της τεχνολογίας, δύσκολα μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος για την εγκυρότητα της πληροφορίας που λαμβάνει. Η είδηση ταξιδεύει ανεξέλεγκτα εν ριπή οφθαλμού.

Μέχρι να αποκαλυφθεί η πιστότητα της, μια άλλη είδηση έχει επισκιάσει την καθημερινότητά μας.
Ακόμα και τα προηγμένα δημοκρατικά κράτη, δεν έχουν καταφέρει να ελέγξουν τις ψευδείς πληροφορίες που μας βομβαρδίζουν καθημερινά.

Έχουμε περάσει στην νέα εποχή. Κάποτε η διαμόρφωση της κοινής γνώμης γινόταν με την προβολή κάποιων ειδήσεων, αργότερα και με την απόκρυψη κάποιων άλλων, σήμερα επικρατεί η κατασκευή της επικαιρότητας.

Εμείς, στο spoilers.gr δεσμευόμαστε να μην κατασκευάσουμε καμία είδηση.
Δεν θα αποκρύψουμε καμία είδηση. Δεν είμαστε κανενός. Θα έχετε έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση.

Η εταιρεία εκμετάλλευσης της ιστοσελίδας spoilers.gr, Themesic Interactive, εδρεύει στην διεύθυνση 1a The Alexander Suite Silk Point, Queens Avenue Macclesfield, Cheshire, SK10 2BB, Ηνωμένο Βασίλειο. Επικοινωνήστε μαζί μας, για οτιδήποτε σας προβληματίζει, μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Για νομικά θέματα, απαιτείτε η γραπτή πρωτότυπη και μετεφρασμένη με την σφραγίδα της Χάγης, αποστολή του αιτήματος σας στο νομικό μας γραφείο Edwin Coe: 2 Stone Buildings, Lincoln’s Inn, London WC2A 3TH, DX 191 LDE, Ηνωμένο Βασίλειο.