Πoιοί είμαστε

Είμαστε μια ομάδα από ανθρώπους που θέλουν να συμβάλλουν ενεργά στην πληροφόρηση.

Στην εποχή της τεχνολογίας, δύσκολα μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος για την εγκυρότητα της πληροφορίας που λαμβάνει. Η είδηση ταξιδεύει ανεξέλεγκτα εν ριπή οφθαλμού.

Μέχρι να αποκαλυφθεί η πιστότητα της, μια άλλη είδηση έχει επισκιάσει την καθημερινότητά μας.
Ακόμα και τα προηγμένα δημοκρατικά κράτη, δεν έχουν καταφέρει να ελέγξουν τις ψευδείς πληροφορίες που μας βομβαρδίζουν καθημερινά.

Έχουμε περάσει στην νέα εποχή. Κάποτε η διαμόρφωση της κοινής γνώμης γινόταν με την προβολή κάποιων ειδήσεων, αργότερα και με την απόκρυψη κάποιων άλλων, σήμερα επικρατεί η κατασκευή της επικαιρότητας.

Εμείς, στο spoilers.gr δεσμευόμαστε να μην κατασκευάσουμε ή δημιουργήσουμε καμία είδηση. Το site μας ένας συλλέκτης και ταξινομητής ειδήσεων ο οποίος λειτουργεί αυτόματα, συλλέγοντας και ταξινομώντας τις RSS ροές από 10+ πηγές ειδήσεων.

Η εταιρεία εκμετάλλευσης της ιστοσελίδας spoilers.gr, Themesic Interactive, εδρεύει στην διεύθυνση 1a The Alexander Suite Silk Point, Queens Avenue Macclesfield, Cheshire, SK10 2BB, Ηνωμένο Βασίλειο. Επικοινωνήστε μαζί μας, για οτιδήποτε σας προβληματίζει (ερωτήσεις/νομικά), μέσω της φόρμας επικοινωνίας.