Δημοσιεύθηκε: 31 Ιουλίου 2021 16:45

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο κάθε άνδρας ή γυναίκα να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και προσβολής της προσωπικότητας του»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης για την παράσταση Νυφικό Κρεβάτι που βρίσκεται σε περιοδεία. Παράλληλα ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο κάθε άνδρας ή γυναίκα να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και προσβολής της προσωπικότητας του».

«Η γραμμή είναι να μην σχολιάσουμε καθόλου τις εξελίξεις. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ημέρα χαράς για κανέναν και δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αν μπορώ να σχολιάσω γενικά πριν τις τελευταίες εξελίξεις. Είναι να μην επικεντρωνόμαστε στο χώρο του θεάτρου. Τα μηνύματα που λάβαμε μετά τις καταγγελίες δεν είχαν να κάνουν μόνο με τον δικό μας χώρο. Έχουν να κάνουν με όλους τους χώρους, τον δημοσιογραφικό, τον χώρο της ιατρικής.

Ο στόχος είναι να αλλάξουμε το νομικό πλαίσιο. Και ο κάθε άνδρας ή γυναίκα να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και προσβολής της προσωπικότητας του. Τα παιδιά μου ήταν η κινητήρια δύναμή μου για να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

  • #News
  • #Showbiz
  • #Petros Filippidis
  • #Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση
  • #Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Διαβάστε επίσης »