Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Δεν έφυγα από την Αθήνα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified30/07/2021 20:21


Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Δεν έφυγα από την Αθήνα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος μετά από 9 χρόνια και την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη θέλησε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά σχετικά με την παρεξήγηση που είχε γίνει τότε.

Σήμερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σαφή τοποθέτηση: «Με αφορμή το ποστ του συναδέλφου Aris Laskos, τα σχόλια συναδέλφων από κάτω (και για να είμαι ειλικρινής) και μιας περιρρέουσας ατμόσφαιρας χρόνων γύρω από μένα, αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ευγενείς προθέσεις αυτού του ποστ του Άρη Λάσκου, οφείλω να διευκρινήσω τα εξής: Καταρχάς συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενα του, αναγνωρίζοντας τον αγώνα που κάνει το ΣΕΗ σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει και που διαφαίνεται απολύτως».

«Οφείλω να πω πως ενώ πράγματι το συγκεκριμένο γεγονός (πέρα από το τεράστιο σοκ, λύπη και αηδία) που μου είχε προκαλέσει τότε, θα μπορούσε να σταθεί αρνητικά καταλητικό για την μετέπειτα πορεία μου στο χώρο, αυτό δε συνέβη.

Είχα τη δύναμη, και αν θέλετε την ψυχραιμία, να καταλάβω, να αξιολογήσω, να σιχαθώ και να βάλω τελικά στο «απέναντι πεζοδρόμιο» τέτοιες συμπεριφορές σαν του Φιλιππίδη.

Όχι πως δεν ήταν πικρό ή δύσκολο ακόμα και τρομακτικό! Δεν θέλω όμως επουδενί να δημιουργηθεί η εντύπωση πως «εγκατέλειψα» την Αθήνα και τη δουλειά λόγω του συγκεκριμένου προσώπου» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην ανάρτηση του.

«Αυτό με «θίγει» χειρότερα ως εντύπωση, 1ον διότι δεν εγκατέλειψα καμία δουλειά… Άλλαξαν απλώς οι καλλιτεχνικές μου προτεραιότητες και βλέψεις.

2ον στη Ρόδο βρέθηκα για προσωπικούς λόγους και 3ον διότι στην παρούσα φάση είμαι πιο ενεργός και γεμάτος καλλιτεχνικά από ποτέ!

Και ελπίζω να εξακολουθήσω να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης, έχοντας όπως και τώρα, ανθρώπους στο πλάι μου κοινής αισθητικής και ηθικής» συμπλήρωσε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Το σημείωμα μου δεν έχει ίχνος απολογητικής διάθεσης( και γιατί άλλωστε)! Απλώς δε θέλω να δημιουργηθούν ψευδείς εντυπώσεις πως το καλλιτεχνικό μου «σήμερα» είναι ανενεργό η «κατεστραμμένο» λόγω αυτού του προσώπου!

Αν άφηνα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό θαρρώ πως τότε ναι … Θα μιλούσα για πραγματική ήττα και αποτυχία! Βεβαίως και σοκαρίστηκα και τρόμαξα ως νέος τότε ηθοποιός και γι’ αυτό και καταδικάζω ΕΝΤΕΛΩΣ τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές!

Φυσικά και θα μπορούσαν να σταθούν πραγματικά ευνουχειστικες για πολλούς συναδέλφους γι’ αυτό και η θέση και ο αγώνας σας-μας είναι ιδιαιτέρως σημαντική!

Επειδή δεν προσπερνάμε όλοι με την ίδια ταχύτητα τις διάφορες και διαφορετικών ειδών κακοποιήσεις γι’ αυτό και χρειάζεται να ‘μαστε ο ένας πλάι στον άλλον! Με συγχωρείτε για την πιθανή «φλυαρία». Συμβαίνει προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων».

Αντετοκούνμπο: Στην Ελλάδα το τρόπαιο του NBA – Το φέρνουν Γιάννης και Θανάσης! (pic)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Ντούσκος: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και ο Εθνικός Ύμνος (vid)

Λάρισα: Η δημοτική αστυνομία έγραψε όχημα της… δημοτικής αστυνομίας


Διαβάστε επίσης »