Πέτρος Φιλιππίδης: Ξέσπασε ο Ορέστης Τζιόβας Χαίρομαι που κρίθηκε προφυλακιστέος

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified29/07/2021 20:19


Πέτρος Φιλιππίδης: Ξέσπασε ο Ορέστης Τζιόβας «Χαίρομαι που κρίθηκε προφυλακιστέος»Την ικανοποίησή του δεν έκρυψε ο Ορέστης Τζιόβας για το γεγονός ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης προφυλακίστηκε και έτσι αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΟPEN «Καλοκαίρι not», όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά στον χώρο της υποκριτικής, τον κορονοϊό, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για τον κορονοϊό, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε:

«Νόσησα από κορονοϊό ενώ είχα κάνει την πρώτη δόση του Astra Zeneca 15 μέρες πριν, η οποία βοήθησε και αυτή, μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι παίξε γέλασε ο ιός. Εγώ ήθελα να κολλήσω γιατί ήθελα να φτιάξω αντισώματα και γιατί είμαι σχετικά νέος. Εγώ έχω καλό οργανισμό, γυμνάζομαι… Είμαι υπέρ του εμβολιασμού, είναι η προσωπική μου άποψη και δεν μπορώ να την επιβάλλω».

Στη συνέχεια, ο Ορέστης Τζιόβας δήλωσε ότι είναι χαρούμενος για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, όχι επειδή θα βιώσει ο ίδιος μια άσχημη κατάσταση, αλλά γιατί αποδόθηκε η δικαιοσύνη.

«Έχω μιλήσει για τη συνεργασία μου με τον κύριο Φιλιππίδη. Χαίρομαι που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Χαίρομαι που ο εισαγγελέας τον έκρινε προφυλακιστέο. Δεν χαίρομαι όταν ένας άνθρωπος παθαίνει κάτι κακό, αλλά χαίρομαι που απονέμεται δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης: Έκανε εμβόλιο της Pfizer και μεγάλωσε το στήθος της – Δείτε τι έγινε

Η Αθηνά Οικονομάκου φλερτάρει με την παρουσίαση του Game of Chefs;

Χατζηγιοβάνης: Καμία επίσημη ενημέρωση για Αλτάι


Διαβάστε επίσης »