Πετράκος: Τα έβαλε με τα κανάλια – «Κάνω εμετό στη μούρη σας»

Νέο παραλήρημα από τον τραγουδιστή, ο οποίος ξέσπασε απέναντι στα ΜΜΕ και ιδίως στα τηλεοπτικά κανάλι

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα μέσα από τα social media, ο Γρηγόρης Πετράκος τα έβαλε με τα ΜΜΕ και ιδίως με τα τηλεοπτικά κανάλια.

Πετράκος: Τα έβαλε με

Αφορμή υπήρξε η επιστροφή του τραγουδιστή στις πίστες και το γεγονός ότι θα τραγουδάει σε κλειστό νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας, μετά από πολύ καιρό. Μια εξέλιξη που λαμβάνει χώρα λίγο καιρό μετά τις επίμαχες δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος κατακρίνοντας τον συνάδελφό του Πάνο Κιάμο, όταν είχε ανακοινώσει ότι θα τραγουδήσει για μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους.

Το ίδιο θα κάνει και ο ανεμβολίαστος Γρηγόρης Πετράκος, αφού πλέον όλοι οι κλειστοί χώροι διασκέδασης, είναι μόνο για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο.

Τα σχόλια για την απόφασή του ήταν πολλά και έντονα και αυτό οδήγησε σε ένα νέο βίντεο-ξέσπασμα, το οποίο είχε αποδέκτη τα τηλεοπτικά κανάλια που σχολίασαν το γεγονός ότι θα εργαστεί σε Covid-free μαγαζί.

«Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο;

Κωλοτούμπα! Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα! Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα, ότι κάνω τα πάντα για τα χρήματα. Έκανα αυτό το βίντεο για να απαντήσω».

Γρηγόρης Πατρέκος: Το βίντεο – απάντηση στα κανάλια

Το βίντεο συζητήθηκε και στις πρωινές εκπομπές, ανάμεσά τους και σ’αυτή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης »