Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά, όταν τουριστικό λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε σιδερένια κολόνα.

Πιθανώς λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, το λεωφορείο, που πέρα από τον οδηγό δεν είχε άλλο επιβάτη, προσέκρουσε στην κολόνα, με αποτέλεσμα να υποστεί τεράστιες ζημιές στο μπροστινό μέρος, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο πούλμαν για δύο ώρες.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής που κατέφθασαν στο σημείο προσπάθησαν αρχικά να τον απεγκλωβίσουν από το παρμπρίζ, ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό και τελικά τον έβγαλαν από το πλάι.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της ακτής Ποσειδώνος, έως το ύψος της οδού της 2ας Μεραρχίας.

Πειραιάς: Σοβαρό τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη – Πούλμαν έπεσε σε κολόναΠειραιάς: Σοβαρό τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη – Πούλμαν έπεσε σε κολόναΠειραιάς: Σοβαρό τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη – Πούλμαν έπεσε σε κολόναΠειραιάς: Σοβαρό τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη – Πούλμαν έπεσε σε κολόναΠειραιάς: Σοβαρό τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη – Πούλμαν έπεσε σε κολόνα

Πηγή φωτό: eurokinissi

Διαβάστε επίσης »