Η είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Δευτέρας και άμεσα η επιχείρηση αποφάσισε να κλείσει τις εγκαταστάσεις της και να ενημερωθεί από τον ΕΟΔΥ για τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσει.

Από τον ΕΟΔΥ ενημερώθηκαν πως σήμερα θα μπορούσαν να ανοίξουν κανονικά, όμως οι υπεύθυνοι του παιδότοπου αποφάσισαν για λόγους ασφαλείας να κρατήσουν κλειστές για λίγες ημέρες τις εγκαταστάσεις, να απολυμάνουν το χώρο και να κάνουν μοριακό τεστ οι εργαζόμενοι.

«Σας ενημερώνουμε ότι το απόγευμα της Δευτέρας 13/09 προσήλθε ένα παιδάκι που διαγνώστηκε με κορονοϊό (η μητέρα το έμαθε αφού το έφερε). Ενημερώσαμε αμέσως όλους τους γονείς που προσήλθαν και ο παιδότοπος εκκενώθηκε. Σε επικοινωνία μας με τον ΕΟΔΥ, μας είπαν να κάνουμε απολύμανση και να ανοίξουμε κανονικά. Αποφασίσαμε για λόγους ασφάλειας να κάνουμε την απαραίτητη απολύμανση από εξειδικευμένο συνεργείο. Αν και η διεύθυνση και το προσωπικό μας ακολουθούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας, θα προβούμε σε μοριακό test και θα ανοίξουμε πάλι στις 17/09.Σας παρακαλούμε θερμά, όταν το παιδί σας παρουσιάζει συμπτώματα ασθένειας έστω καταρροή ή λίγο βήχα ΜΗΝ το φέρνετε  στον παιδότοπο. Ας σεβαστούμε τα υπόλοιπα παιδάκια αλλά και την επιχείρηση».

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »