Πατούλης: Έχει τύχει να κλαίω καθημερινά σε μια περίοδο (vid)

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μίλησε νωρίτερα σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για το διαζύγιό του, τη σχέση με το γιό του και το πολιτικό του αξίωμα.

Πατούλης: Έχει τύχει να

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ευχήθηκε να πάει καλά η εκπομπή εκφράζοντας την σιγουριά του για την επιτυχία. Αποκάλυψε ότι έχει πάντα ένα “μάτι”, που είναι το γούρι του.

Αναφέρθηκε τόσο στην μητέρα του που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε για να μεγαλώσει τα παιδιά της μόνη της. 

«Η μητέρα μου πάντα θα με σταύρωνε. Μου λείπει. Λέω κάθε φορά να πάρω την μητέρα μου αλλά… Η μητέρα μου ήταν μια ηρωίδα που έφερε δύο επιστήμονες στην κοινωνία».

«Θα μπορούσα να είχα δώσει περισσότερο χρόνο στη σχέση με την μητέρα μου», πρόσθεσε και μίλησε για τον γιό του που είναι αυστηρός κριτής.

«Έχουμε μια φιλική σχέση. Δεν κρίνω, μας κρίνει μέσα από συζήτηση. Καθημερινά είμαστε σε μια γόνιμη επαφή με τον γιό μου, που μας γεμίζει όπως μου έχει πει και ο ίδιος».

Αναφορικά στον χωρισμό του ο κ. Πατούλης τόνισε: «Τους σέβομαι όλους, αλλά θέλω να σεβαστούν όλοι την προσωπική μου ζωή.

Μετά τον χωρισμό υπάρχει σεβασμός, αγάπη και πάντα θέλεις να είναι καλά.

Το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς, είτε είναι μαζί, είτε χώρια μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον και μια φιλική σχέση».

«Δεν θέλω να είναι ευδιάκριτο το αν κλαίω εύκολα», είπε ερωτηθείς σχετικά.

«Έχει τύχει να κλαίω καθημερινά σε μια περίοδο», υπογράμμισε.

Ο Γιώργος Πατούλης κλήθηκε να απαντήσει και στο ποιους θα συμπεριλάμβανε στο βιβλίο της ζωής του.

«Αν έβαζα ένα βιβλίο για την ζωή μου θα έβαζα ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, όπως η μητέρα μου και η Μαρίνα».

«Το σημαντικότερο από τα μαθήματα που έχω πάρει είναι να μην ξαναγίνονται τα ίδια λάθη. Είμαστε μπαρουτοκπανισμένοι».

Τέλος, τόνισε: «Δεν έχω πει ποτέ τα εγκαταλείπω και φεύγω. Θα πρέπει να είμαι μπροστά και να δίνω μάχη μέχρι τέλος για το των συμπολιτών μου».

Διαβάστε επίσης »