Μετά την χθεσινή σύσκεψη στα νέα γραφεία της εταιρείας παραγωγής “Barking Well media”, ιδιοκτησίας του Νίκου Κοκλώνη στην περιοχή της Παιανίας για το νέο “Just the 2of us” που αναμένεται να βγεί στον αέρα μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, βγήκαν δυο πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις.

 

 

 

  • Η μία αφορά στο show, μιας και έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω απο 70 άτομα απο τον χώρο του τραγουδιού αλλά και μαϊντανοί.
  • Η δεύτερη είδηση αφορά στον τηλεοπτικά απόμαχο και αδύναμο Σπύρο Παπαδόπουλο και την παραγωγό του, οι οποίοι μετά τα όσα κυκλοφόρησαν χθές μπήκαν στα γραφεία τους στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να στήσουν την πρώτη εκπομπή που θα παίξει απέναντι στην πρεμιέρα του Κοκλώνη. Μάταια όμως διότι η εικόνα τους είναι τόσο παλιακή. Και το αποτέλεσμα φάνηκε ξεκάθαρα με τα νούμερα την σεζόν που πέρασε.

 

 

Το ότι ο Νίκος έχει καταφέρει να προκαλέσει πυρετό στους απέναντι είναι επιτυχία του. Όπως επιτυχία του είναι να φέρνει 17άρια και 20άρια σε ένα κανάλι που με το ζόρι φτάνει σε μέσο όρο ημέρας το 8%.

 

Κι επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες… σας λέω μόνο… ότι όσα ακούτε σε ονόματα… δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα… Θα πάθετε πλάκα όταν μετά το τελευταίο ξεσκαρτάρισμα… κυκλοφορήσουν αυτοί που επιλεχτούν και επιθυμούν διακαώς να βγούν στον αέρα μαζί του. Όχι για τα λεφτά… αλλά γιατί η επαγγελματική ανομβρία, τους έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο. Και ο μόνος που μπορεί να τους φτιάξει είναι ο Κοκλώνης…

Πληροφορίες από nassosblog

Διαβάστε επίσης »