Όσοι γνωρίζουν καλά τον Σκαϊ-και αναφέρομαι σε όσους έχουν περάσει απο το μαγαζί του Φαλήρου, όπως για παράδειγμα εγώ στο παρελθόν- γνωρίζουν πολύ καλά πώς το ενημερωτικό κομμάτι αποτελεί την ελίτ του καναλιού και έχει τεράστια επιρροή στο αφεντικό. Κάτι που σημαίνει πως το Δελτίο Ειδήσεων είναι το κόσμημα του προγράμματος. Η γραμμή. Ένα Δελτίο που μπορεί στο γενικό σύνολο να πηγαίνει καλά, στο δυναμικό κοινό ωστόσο χωλαίνει εδώ και χρόνια.

 

 

Παρ’ όλα αυτά παλεύουν. Όμως το λοιπό πρόγραμμα δεν βοηθάει καθόλου. Όπως για παράδειγμα η επιλογή να τοποθετηθεί το τελευταίο διάστημα σε επανάληψη το τηλεπαιχνίδι που πάτωσε στην αρχή της σεζόν με παρουσιαστή τον Λιάγκα. Το Guess my age-που ειλικρινά δεν ξέρω γιατί υπάρχει ξανά στη ροή του Σκαϊ-πιάνει πάτο με αποτέλεσμα η πάσα στο κεντρικό δελτίο να είναι πολύ άσχημη. Προχθές για παράδειγμα, έκανε το εντυπωσιακό 5,2% στο γενικό και μόλις 6,8% στο δυναμικό κοινό.

 

Αποτέλεσμα;

Το Δελτίο να ανέβει στο σύνολο στο 14,9% χάνοντας ωστόσο μονάδες από την τραγική πάσα του ενώ στο δυναμικό να καταφέρει να ξεπεράσει οριακά το 10%

Μαθαίνω ότι έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για τον Λιάγκα… και σε λίγες ώρες θα σας έχω φρέσκο ρεπορτάζ…

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »