Η μαύρη τρύπα του Mega είναι το πρωϊνο του. Τόσο ο Φιλιππίδης αλλά και η Μπάγια είναι λίγοι. Είναι δεδομένο πώς θα υπάρχουν αλλαγές απο την επόμενη χρονιά. Οι δυο τους δεν μπορούν να σταθούν οι δυο τους απέναντι στον ανταγωνισμό.

Το ίδιο μαύροι και ο Φουσκίδης με την παρέα του. Είναι πολύ πιθανό όπως τους βλέπετε σήμερα να μην τους ξαναδείτε ποτέ ή να δείτε κάποιους απο αυτούς το Σαββατοκύριακο.

Μαύρη τρύπα επίσης είναι και το δελτίο του σταθμού. Δεν ανεβαίνει ούτε με βίντσι. Η κεντρικιά είναι ανύπαρκτη και χωρίς κανένα παρελθόν στο ρεπορτάζ. Στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο ακουστικό της.

Ωστόσο υπάρχουν και κομμάτια του προγράμματος που κάνουν την διαφορά. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Ευαγγελάτο… που θα λείψει την Μεγάλη εβδομάδα. Αλλά στη σειρά  Dolce Vita.

Μια σειρά που προβάλλεται καθημερινά σε επανάληψη στις 12.00.

Την Τετάρτη έπιασε στο δυναμικό 17,7 αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους. Ενημέρωση ΣΚΑΙ, Star, Alpha. Χθές πάλι… έφτασε το 12.7 σε μέσο όρο σε έναν σταθμό που στο δυναμικό πιάνει με το ζόρι το 7%. 

Το Mega ανεβαίνει πολύ στη ψυχαγωγία καθώς και στην prime time τα πάει καλά μέχρι ώρας και για τα δεδομένα του.

Το θέμα ωστόσο δεν είναι οι παλιές σειρές μόνο. Αυτές έχουν αποδείξει την αξία τους.

Το θέμα είναι αν απο τον Σεπτέμβριο η μυθοπλασία θα αξίζει…

Αν βεβαίως υπάρξει Σεπτέμβριος όπως τον γνωρίζαμε τόσα χρόνια στην τηλεόραση και δεν αλλάξει εντελώς η τηλεοπιτκή φιλοσοφία ελέω κορονοϊού. 

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »