Άλλη μια σειρά κατεβάζει πολύ σύντομα ρολά. Οι 8 λέξεις ξεμένουν από επεισόδια και το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου χθες μετά τα μεσάνυχτα στην έκτακτη εκπομπή του ΣΚΑΪ για τον κορονοϊό που παρουσίαζε ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης.

10 –  15 επεισόδια μαζί με αυτά που θα μονταριστούν θα έχει στοκ ο ΣΚΑΪ πράγμα που σημαίνει πως οι 8 λέξεις θα παίζονται για 2 με 3 εβδομάδες ακόμη και μετά γιοκ.

Το είπε και ο ίδιος ο δημιουργός του λέγοντας Δυστυχώς τελειώνουν τα επεισόδια. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη σειρά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από άλλες.

Εάν σταματήσουν ολοκληρωτικά οι πτήσεις τότε θεωρητικά ακόμη και να το ήθελαν οι συντελεστές δεν μπορεί να γίνει κανένα γύρισμα. Ούτε καν μεμονομένες σκηνές των 2 ατόμων. Στην καλύτερη περίπτωση και εφόσον δεν έχουμε έκρηξη κρουσμάτων και νοσηλειών σε Ελλάδα και Κύπρο τα γυρίσματα δεν θα μπορούν να ξεκινήσουν πριν το Πάσχα.

Ένα αισιόδοξο σενάριο σ’ αυτή την περίπτωση είναι να παίξουν κάποια επεισόδια Μάϊο, Ιούνιο και στη συνέχεια η σειρά να χαιρετήσει για καλοκαίρι και να επιστρέψει το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »