Σας έγραφα χθές για το πολύ ισχυρό ενδεχόμενο να μείνει ο Χατζηνικολάου στον Αντ1 όπως και ο Αντώνης Σρόϊτερ στον Alpha καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και θα το διακόψει μόνο στην περίπτωση που αθετηθούν όροι του συμβολαίου του. Η ονοματολογία αυτή φυσικά δεν προσβάλει καθόλου τον Νίκο Ευαγγελάτο.

 

Το live news είναι αυτή τη στιγμή η ναυαρχίδα του Mega και ο δημοσιογράφος αν και του προτάθηκε σε ανύποπτο χρόνο το κεντρικό δελτίο αφού το σκέφθηκε λέγεται πως εξεδήλωσε την επιθυμία του να παραμείνει στο Live news καθώς η ζώνη έχει αρχίσει πια να χτίζεται. Αν φυσικά του ζητηθεί εκ νέου και δεν έχει βρεθεί λύση για το δελτίο θα το σκεφθεί σοβαρά.

 

Ωστόσο θα θέσει δικούς του όρους και προϋποθέσεις και φυσικά θα αναλάβει την ευθύνη του όποιου αποτελέσματος έρθει. Θετικού ή αρνητικού. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι πως στο Mega υπάρχει συνωστισμός στελεχών στον τομέα της ενημέρωσης και συγκεχυμένες αρμοδιότητες:

Σημειώστε ονόματα: Σταμάτης Μαλέλης που είναι ξεκάθαρα η κορυφή και Γιώργος Σμυρλάκης, Βασίλης Θωμόπουλος, Ανδρέας Παναγόπουλος και εσχάτως εντάχθηκε στο σταθμό και ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του Mega Στράτος Μπαλής.

Φυσικά η κατάσταση δεν θα μείνει έτσι και σύντομα θα ξεκαθαρίσει.

Και αυτό περιμένει και ο Νίκος Ευαγγελάτος για να πάρει οριστικές αποφάσεις. Αν δηλαδή θα μείνει στο Live news ή θα πάει στο δελτίο. Το οποίο δελτίο ενδέχεται να μετακομίσει στις 19.00 αλλά σ’ αυτό θα επανέλθω τις επόμενες μέρες.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »