Από χθες κυκλοφορεί το γιαλαντζί αποκλειστικό πως η Τατιάνα Στεφανίδου μετακινείται στο Mega με απογευματινή εκπομπή στη θέση του Νίκου Ευαγγελάτου ο οποίος θα μετακινήθει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η είδηση φυσικά και ισχύει όχι όμως το αποκλειστικό που είδα χθες σε πρωινή εκπομπή και πολύ γέλασα. Διαβάστε τι σας έγραφα πριν δύο μήνες.

 

H Τατιάνα στη θέση του Ευαγγελάτου στο Mega; Όλο το παρασκήνιο

Αυτή η ξανθιά στο χαλι dayπου βγήκε χθες και είπε αποκλειστικό το θέμα που γράφαμε πρώτοι δυο μήνες πριν… ποσό αστεία είναι; 

Τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες;


Η Τατιάνα Στεφανίδου θα οριστικοποιήσει τα της μεταγραφής μετά την τελική κουβέντα που θα γίνει με τον ΣΚΑΪ. Ο Σταμάτης Μαλέλης-όσο είναι εκεί ακόμη-θέλει σε κάθε περίπτωση να είναι στο δυναμικό του Mega την επόμενη σεζόν.

Γι’ αυτό απ’ ότι μαθαίνω η πρόταση δεν περιλαμβάνει μόνο την καθημερινή κοινωνική εκπομπή αλλά και μια δεύτερη εκπομπή έρευνας η οποία θα ανατρέχει σε μεγάλες υποθέσεις που απασχόλησαν την επικαιρότητα στο κοντινό ή πιο μακρινό παρελθόν και η κάμερα θα προσπαθεί να εντοπίσει τους εν ζωή πρωταγωνιστές.

Κάτι σαν το παλιό 60 λεπτά που έκαναν Χαρδαβέλας και Κατρίτση στο Mega. Το βέβαιο είναι πως εφόσον κλείσει η μεταγραφή η Τατιάνα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στην καθημερινή απογευματινή εκπομπή.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »