Τα νούμερά της είναι πολύ χαμηλά, ως κεντρική παρουσιάστρια σίγουρα δεν πείθει… Όμως έχει ένα μεγάλο ατού. Πολύ δυνατά γυναικεία εμπορικά και στη μεταμνημονιακή Ελληνική τηλεόραση τα κανάλια κοιτούν πολύ περισσότερο την τηλεθέαση από τη διαφήμιση…

 

Παρασκήνιο Alpha – Σκέψεις για δεύτερη ευκαιρία στην Ηλιάνα. Κλειδί τα…

 

 

 

Στον Alpha τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει μια συζήτηση εάν θα μπορούσε η Ηλιάνα να συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με καθημερινή εκπομπή.

 

 

 

Με άλλους συντελεστές πίσω από τις κάμερες, άλλο πάνελ, αλλαγή σκαλέτας και ενδεχομένως ισχυρές ενισχύσεις. Όπως η μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου, ενδεχομένως και ο Κώστας Τσουρός ως συμπαρουσιαστής της εφόσον τελικά παραμείνει στον Alpha.

 

Υπάρχουν εταιρίες που ορκίζονται «πίστη και τιμή» στο πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αυτό είναι κάτι που μετράει στον Alpha μέσα σε μια σεζόν που έχει αποδυναμωθεί ιδιαίτερα.

 

 

Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν πως πρέπει να λήξει το καθημερινό και να τοποθετηθεί σε πολύ συγκεκριμένο formatη Ηλιάνα. Οι αποφάσεις αργούν ακόμη σε κάθε περίπτωση…

Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »