Η σημερινή βόμβα Μιωνή, με την αποκάλυψη της μαγνητοφωνημένης συνομιλίας του με τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά στις 21/5/2016 στο εξωτερικό, κυριολεκτικά διαλύει ακόμη και τις ελάχιστες αιτιάσεις για τυχόν ευνομούμενο κράτος επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμη και απόφοιτος Δημοτικού δεν μπορεί να διατηρεί την ελάχιστη επιφύλαξη για μια κυβέρνηση που υποτίθεται ότι κυβερνούσε τη χώρα με κανόνες δικαίου. Μόνο ένα play-back στα πεπραγμένα ΣΥΡΙΖΑ είναι αρκετό και για πλέον δύσπιστο πολίτη για να εμπεδώσει πλήρως το παρακράτος των εκβιαστών που μας κυβερνούσε.
Δώσε ονόματα για να γλιτώσεις
Και μόνο το επαναλαμβανόμενο της… σύμπτωσης οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι πρώην κρατούντες είχαν για ψωμοτύρι την τακτική Δώσε ονόματα για να γλιτώσεις. Όσο καλή προαίρεση κι να έχει κάποιος δεν μπορεί να του εξηγηθεί πειστικά πως γίνεται τη μία φορά να ασκούνται πιέσεις στον πρώην ΥΠΕΞ Γ. Παπακωνσταντίνου να παραδώσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο, την άλλη φορά να δηλώνει ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης ότι ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος προσπαθούσε να τον πείσει να εμπλέξει τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση Noor 1, μετά να παίρνουν σειρά  οι κουκουλοφόροι μάρτυρες ώστε να καταδώσουν ως δήθεν… λαδιάρη τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τελικά η μπάλα να παίρνει και τη σύζυγο του νυν πρωθυπουργού, Μαρέβα, την κεφαλή της οποίας φέρεται να ζήτησαν επί πίνακει από τον Σταύρο Παπασταύρου.

Ανέκδοτο 21ου αι.: Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί την Τουλουπάκη για συγκάλυψη υπέρ του Σαμαρά!
Σαν να μην έφτανε ο ορυμαγδός αποκαλύψεων, ακούστηκε και αυτό που δικαιωματικά κερδίζει το βραβείο ανεκδότων για τον 21ο αιώνα: την έγκληση της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη από τον… ΣΥΡΙΖΑ(!!!) ότι δήθεν συγκαλύπτει ποιον νομίζεται; Τον Αντώνη Σαμαρά(!!!) και μάλιστα για μια αστεία υπόθεση που σε διάστημα μία τετραετίας (από το 2015 ως το 2019) διερευνήθηκε από 4 δικαστικούς για να καταλήξει πανηγυρικά στο αρχείο.
Πρόκειται και σε αυτή την  περίπτωση για την κλασική μανιέρα κάποιος, κάπου, κάποτε μου είπε ότι… που χρησιμοποίησε πλειστάκις το προηγούμενο καθεστώς για να πλήξει τους  πολιτικούς του αντιπάλους και κυρίως τον Μεσσήνιο πρώην πρωθυπουργό.

Απόδειξη της εμμονής εξόντωσης του Σαμαρά από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ένα άλλο αξιομνημόνευτο σημείο: Λέει ο Νίκος Παππάς ότι Ο Σαμαράς είχε τη Σαββαΐδου, που ήταν η εκβιαστής. Η απάντηση του Μιωνή ήταν καταλυτική: Επί Σαμαρά προσπάθησα να λύσω το θέμα του Άγγελου (Μεταξά) με τη Σαββαΐδου, αλλά δεν τα κατάφερα.

Ως γνωστόν, όταν δεν κατάφεραν να πλήξουν τον Σαμαρά, μέσω της Σαββαΐδου, το 2016, ανέλαβε δράση η κα Τουλουπάκη το 2017 με τους κουκουλοφόρους μάρτυρες.

Ανακοίνωση Σάμπυ Μιωνή
Υπέβαλα, σήμερα, στην Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, αντίγραφο της συνομιλίας μου με τον πρώην Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, που έλαβε χώρα στο εξωτερικό την 21η Μαΐου 2016.
Στη συνομιλία αυτή, ο Νίκος Παππάς, απαντώντας στο ερώτημά μου πως διαβάζεις τον Παπαγγελόπουλο, μου είπε ξεκάθαρα ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει  τη δική του ατζέντα και ότι ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά και, μάλιστα, πολλά λεφτά. Επιπλέον,  μου ανέφερε ότι ο Παπαγγελόπουλος έκανε το δικό του outsourcing.
Από την πρώτη στιγμή,  κατέθεσα ενόρκως, ότι ο Νίκος Παππάς δεν έχει απολύτως καμία σχέση με οποιαδήποτε πράξη εκβίασης, πράγμα το οποίο επαναλαμβάνω και σήμερα. Αντιθέτως, προσπάθησε να είναι μέρος της λύσης, χωρίς να έχει οποιαδήποτε σχέση με το πρόβλημα. Όμως γνώριζε. Γνώριζε, όπως και πολλοί άλλοι, ότι ο Δημήτριος Παπαγγελόπουλος και η ομάδα του είχαν τη δική τους ατζέντα και έβγαζαν πολλά λεφτά, όπως ο ίδιος μου είπε.
Στην ίδια συνομιλία, ο Νίκος Παππάς, για άλλη μία φορά, μου ζήτησε να βγει να μιλήσει ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου, για την σύζυγο του τότε αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σημερινού Πρωθυπουργού, κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Θεωρώ άδικο και ανήθικο να στοχοποιείται ένας αθώος και να του ζητείται, σαν αντάλλαγμα, να καταθέσει ψευδώς εναντίον άλλου αθώου προσώπου με το οποίο συνδέεται φιλικά. Ο κ. Παπασταύρου, ασφαλώς, δεν δέχτηκε ποτέ να μπει σε αυτή τη συλλογιστική και, ίσως αυτός να ήταν ένας από τους λόγους που,  στην περίπτωσή του, υπήρξε πλήρης κατάλυση του τεκμηρίου αθωότητας και δημιουργία ουσιαστικά τεκμηρίου ενοχής, σε σωρεία διαδικασιών, στις οποίες τελικώς δικαιώθηκε.
Πήρα την απόφαση να καταγράψω τη συνομιλία μου με τον Νίκο Παππά τον Μάιο του 2016, για να προστατεύσω εμένα, τους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου και να αποδείξω τον εκβιασμό που δεχόμουν, ελλείψει άλλου μέσου έννομης προστασίας μου. Δύο μήνες νωρίτερα, στις 10 Μαρτίου 2016, ο Δημήτριος Παπαγγελόπουλος με είχε εκβιάσει, ευθέως, στο γραφείο του Νίκου Παππά, ζητώντας να πληρώσω δήθεν έξοδα  στον Ιωάννη Φιλιππάκη, όταν δεν του όφειλα τίποτα. Από τη στιγμή που αρνήθηκα κατηγορηματικά να πληρώσω και σε λιγότερο από σαράντα ημέρες, έλαβαν χώρα, μεταξύ άλλων, τα εξής αντίποινα:
α) Μέσα σε 7 ημέρες,  οι εισαγγελείς Χρ. Ντζούρας και Γ. Καλούδης,  υπό την εποπτεία της Ελ. Τουλουπάκη,  ταξίδεψαν στο Παρίσι, για να συναντήσουν για δεύτερη φορά τον Ερβέ Φαλτσιανί, προκειμένου να συνεχίσουν προκαταρκτική εξέταση σε βάρος μου και των συνεργατών μου. Προκαταρκτική εξέταση, η οποία ξεκίνησε από ψευδή καταγγελία του Ιωάννη Φιλιππάκη στον συνεργάτη του, Δημήτριο Παπαγγελόπουλο, η οποία τελικά μπήκε στο αρχείο τον Ιούνιο του 2019, καθώς δεν προέκυψαν καν ενδείξεις τέλεσης κανενός αδικήματος, αποδεικνύοντας ότι όλα ήσαν κατασκευασμένα. Στο πλαίσιο αυτής της αρχειοθέτησης, αξιολογήθηκε και η από 4/1/2019 έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία στηρίχτηκε στους ψευδείς ισχυρισμούς των μελών της εγκληματικής συμμορίας, Ιωάννη Φιλιππάκη και Αλέξανδρου Τάρκα.
β) Την 23.03.2016, δεκατρείς ημέρες μετά, οι ίδιοι Εισαγγελείς, Ελ. Τουλουπάκη, Χρ. Ντζούρας και Γ. Καλούδης, παραγγέλλουν προκαταρκτική εξέταση σε βάρος μου και σε βάρος του δικηγόρου μου, Σταύρου Παπασταύρου, για το αδίκημα της χρήσης ψευδούς βεβαίωσης σε βάρος του Δημοσίου κ.λπ.,-
γ) Τριάντα οκτώ ημέρες μετά την άρνησή μου να υποκύψω στον εκβιασμό, γίνεται έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στο σπίτι που διέμεναν οι  υπερήλικες γονείς μου, την παραμονή του εβραϊκού Πάσχα, προφανώς για εκφοβισμό, από την οποία δεν προέκυψε τίποτα επιλήψιμο. Και τέλος,
δ)  Σαράντα ημέρες μετά, θάβεται δικαστική συνδρομή από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Κύπρου, η οποία αθώωνε τόσο εμένα όσο και τον δικηγόρο μου, Σταύρο Παπασταύρου, καταρρίπτοντας τις σε βάρος μας στημένες κατηγορίες.
Μετά από τον κυκεώνα των παραπάνω ενεργειών σε βάρος μου, όταν αρνήθηκα να εκβιαστώ, ήταν μονόδρομος για εμένα η καταγραφή της συνομιλίας μου με τον Νίκο Παππά, ούτως ώστε να αποκαλύψω αυτά που συνέβαιναν και να προστατεύσω τον εαυτό μου και την νομιμότητα. Μάλιστα, είναι προς τιμήν του Νίκου Παππά ότι, στην κατάθεσή του ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής, συναίνεσε ρητώς στη δημοσιοποίηση του σχετικού ηχητικού υλικού.
Αντιλαμβάνομαι την ευθύνη αυτής της πράξης μου. Θεωρώ, όμως, υποχρέωσή μου να συμβάλλω, με όλες μου τις δυνάμεις, στην τιμωρία των υπευθύνων, ώστε να ξεριζωθεί οριστικά αυτό το παραδικαστικό καρκίνωμα.
Σάμπυ Μιωνής
Βουλή-κύκλοι της ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει ένα παραδικαστικό σύστημα για να κάνει δουλειές   
Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν σχετικά με τις σημερινές εξελίξεις στην Προανακριτική Επιτροπή:
Μετά την σημερινή αποκάλυψη καθίσταται πλέον σαφές με μάρτυρα μάλιστα τον Νίκο Παππά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει ένα παραδικαστικό σύστημα για να κάνει δουλειές.
Ο κ. Παπαγγελόπουλος έκανε την δική του δουλειά: εξυπηρετούσε το ΣΥΡΙΖΑ και έβγαιναν πολλά λεφτά με την πλήρη ανοχή και γνώση του κεντρικού μαγαζιού, όπως το χαρακτηρίζει ο κ. Παππάς, του ΣΥΡΙΖΑ.
Από τις συνομιλίες αποδεικνύεται:
Ύπαρξη παραδικαστικού και οικονομικές δοσοληψίες – Λεφτά, πολλά Λεφτά
Διακίνηση ανοικτών ποινικών δικογραφιών στα υπουργικά γραφεία
Χειραγώγηση εισαγγελέων, τους οποίους ο Παπαγγελόπουλος μπορούσε να τους καλεί για εντολές, όποτε ήθελε
Προτροπή του κ. Παππά να δώσει ο Σταύρος Παπασταύρου, χωρίς όμως κανένα στοιχείο και με προφανή πολιτική στόχευση, την Κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι για να παύσουν να τον κυνηγούν.
Ο κ. Παππάς σε σχέση με την κατάθεση του στην επιτροπή της Βουλής ψευδόρκησε. Να θυμίσουμε ότι στις 5.2.2020 ο κ. Παππάς είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήξερε τίποτα για μαγαζί Παπαγγελόπουλου και δεν είχε μιλήσει ποτέ για την Κα Γκραμπόφσκι.
Σε όλες αυτές τις παραδικαστικές μεθοδεύσεις ακούσαμε κι αυτό σήμερα:
Ο ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί την… κα Τουλουπάκη για δήθεν συγκάλυψη υπέρ του… κ. Σαμαρά!
Για μια αρχειοθετημένη υπόθεση που διερευνήθηκε από 4 δικαστικούς από το 2015 έως το 2019! Την ώρα που το παρακράτος, με τις αποκρουστικές μεθόδους του, αποκαλύπτεται με συγκλονιστικά έγγραφα και ντοκουμέντα, εμφανίζουν μια ακόμη ακατανόητη αστειότητα που ειπώθηκε προ πέντε ετών. Είναι τέτοια η απελπισία τους που εμφανίζουν ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ως δήθεν νέο στοιχείο. Οι γελοίοι σκευωροί έφθασαν από τα νομίζω, άκουσα, εκτιμώ, εικάζω, έχω ακούσει των κουκουλοφόρων ψευδομαρτύρων της Νοβάρτις, στο σημερινό κατάντημα να επικαλούνται –έναν ακόμα εθελοντικώς προσερχόμενο– δήθεν μάρτυρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πιστεύεται πως (it is believed) ο κ. Παπασταύρου ΘΑ χρηματοδοτούσε την προεκλογική εκστρατεία του τότε κυβερνώντος κόμματος (Ιανουάριο 2015). Και θα το έκανε αυτό επειδή ήταν συνεργάτης του κ. Σαμαρά, όταν θα έκανε μια δουλειά σε ορυχείο στα… Σκόπια!
Όλα αυτά περιέχονται σε δικογραφία που αρχειοθετήθηκε!
Πραγματικό παραλήρημα, με την ίδια μέθοδο και ίδιους πρωταγωνιστές, σε όλες τις υποθέσεις που έστησαν. επιστημονικής φαντασίας ως δήθεν στοιχείο.
Σήμερα το ερώτημα αφορά τον κ. Τσίπρα. Αποδέχεται την ρήση Παππά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μαγαζί στο οποίο βάζει την ατζέντα ο Παπαγγελόπουλος.

Διαβάστε επίσης »