Έχει «γράψει» όλ’ αυτά τα χρόνια… μυριάδες χιλιόμετρα στον τομέα της αθλητικής ενημέρωσης. Η πετυχημένη παρουσία- τις περισσότερες φορές σε διευθυντικές και αρχισυντακτικές θέσεις- του σ’ εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, σάιτ και τηλεόραση μιλάει από μόνη της και το «βιογραφικό» του είναι από αυτά που πολύ σπάνια συναντά κανείς στη χώρα μας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κοσμά. Ο γνωστός δημοσιογράφος (που, ενδεικτικά αναφέρουμε, τα τελευταία χρόνια είχε εργαστεί στην Sportday, την Εξέδρα, το SDNA και τον sport-fm) εδώ και μία τριετία ήταν υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, όπου και σε αγαστή συνεργασία με το κανάλι δημιούργησε- κι αυτό ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει- το κορυφαίο αθλητικό πρόγραμμα της εγχώριας τηλεόρασης, με αρκετές εκπομπές το Σαββατοκύριακο αλλά και πληθώρα από live μεταδόσεις αγώνων.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του, ο κύκλος του Γιώργου Κοσμά στο «Ανοιχτό Κανάλι» τελείωσε με απόφαση του ιδίου, ο οποίος παραιτήθηκε και θα συνεχίσει αλλού την σταδιοδρομία του.

Όσο για το πού θα τον βρει το εγγύς μέλλον;

Λίαν συντόμως θα γίνει γνωστό…

 

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »