Παραπέμπουν σε μαφιόζικες μεθόδους, λέει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ
Από A. Xρ.
16:22 – 22/06/2020
Τελευταία Ενημέρωση 16:23 – 22/06/2020

Το ηχητικό που νωρίτερα σήμερα ο Σάμπυ Μιωνής κατέθεσε στη Βουλή όπου περιλάμβανε την συνομιλία του με τον Νίκο Παππά, κλήθηκε ο ίδιος ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάσει κάνοντας λόγο για αντιπερισπασμό της ΝΔ και παρακράτος.
Παράλληλα, μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια κατασκευασμένη συνομιλία, προϊόν εγκλήματος.
Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα ο Σάμπυ Μιωνής κατέθεσε στη Βουλή ηχητικό από συνομιλία του με τον Νίκο Παππά, ενώ αμέσως μετά η προανακριτική αποφάσισε να στείλει στον εισαγγελέα, με το ερώτημα της ψευδορκίας, την κατάθεση Παππά.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νίκου Παππά για το ηχητικό που κατέθεσε ο Μιωνής στη Βουλή:
Γελοίος αντιπερισπασμός της ΝΔ μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για Ράικου και Σαμαρά
Αφού πλαστογραφούν κάθε μέρα την πραγματικότητα και δεν τους βγαίνει, τώρα παραποιούν και συνομιλίες.
Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις ότι ο σύζυγος της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Ράικου, εμπλέκεται στο μεγάλο σκάνδαλο του φαρμάκου και ότι η ίδια δεχόταν σε λογαριασμό της χρήματα από τη Novartis, περιμέναμε τον αντιπερισπασμό από τη ΝΔ.
Και αυτό έγινε.
Επιστρατεύτηκε το πραγματικό παρακράτος με κατασκευασμένες συνομιλίες -προϊόντα εγκλήματος- που παραπέμπουν σε μαφιόζικες μεθόδους για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το σκάνδαλο Novartis.
Σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς του Σάμπυ Μιωνή, κατά τη δήλωσή του, μάλλον πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεών του. Το ερώτημα για ποιον δουλεύει και έναντι ποίου ανταλλάγματα θα αποκαλυφθεί σίγουρα και σύντομα.
Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ο ευτελισμός των θεσμών και της ίδιας της δημοκρατίας από τη προσκόμιση μέσα στην ίδια τη Βουλή προϊόντων εγκλήματος σε βάρος υπουργών νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης της ελληνικής δημοκρατίας με αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ και όσων έστησαν αυτή την ιλαροτραγωδία στην απελπισία τους να εμφανίσουν το σκάνδαλο Novartis ως σκευωρία και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως αρχιτέκτονα της σκευωρίας.
Μέσα στο πανικό τους, όμως, πατάνε τα κορδόνια τους, απαξιώνουν τους θεσμούς και δυσχεραίνουν τη θέση τους.

Διαβάστε επίσης »