Ο Μάνος Κατσαμπούρης είναι δημοσιογράφος και τυχαίνει να γνωρίζει τόσο τον Σάκη Κατσούλη όσο και τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Μιλώντας στην εκπομπή Pop Up έκανε αποκαλύψεις και η πιο πικάντικη είναι σίγουρα η σχέση του πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με γνωστή τραγουδίστρια που είχε λάβει μέρος και σε ριάλιτι.

«Έχει εταιρεία με ρούχα και με είχε πιάσει και μου έδινε ρούχα για να τα διαφημίζω. Ήταν ερωτιάρης και πάντα του άρεσαν γυναίκες μέσα στον χώρο. Είχε σχέση με κάποια τραγουδίστρια που είχε πάει σε ριάλιτι. Του άρεσαν τα μοντέλα και οι τραγουδίστριες» δήλωσε.

Για τη σχέση του με τη Μαριαλένα και το πόσο ήρθαν κοντά στο Survivor δήλωσε πως του φαίνεται σαν ένα στημένο σενάριο δεδομένου του πώς πρωτοαντέδρασε η παίκτρια και πώς εξελίχθηκαν στη συνέχεια τα πράγματα.

Γυναικοκατακτητή χαρακτήρισε και τον Κόρομι. Πολλές οι κατακτήσεις του στη Μύκονο και φαίνεται πως ως μπάρμαν το ενίσχυσε κι εκείνος από πλευράς του δείχνοντας διαθέσιμος.

Όσο για τον Γιώργο Ασημακόπουλο αρκέστηκε να πει πως του αρέσει η χλιδάτη ζωή. «Του αρέσει να μένει σε βίλες, να βγάζει φωτογραφίες, να ντύνεται ωραία. Και στο Survivor μιλάει με έναν “αέρα”».

Tags
  • Γιώργος Ασημακόπουλος
  • Γιώργος Κόρομι
  • Σάκης Κατσούλης
Διαβάστε επίσης »