Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες στον ΑΝΤ1 με φόντα τα μονοψήφια που ξεκινούν από νωρίς το πρωί και επεκτείνονται πλέον ως μολυσματική ασθένεια και στην prime time.

 

  • Μετά την ψυχρολουσία το πρωί της Δευτέρας όπου στα συγκεντρωτικά της προηγούμενης εβδομάδας το κανάλι για πρώτη φορά στην ιστορία του υποχώρησε στην 5η θέση της τηλεθέασης με 9,4% ήρθαν και τα χειρότερα…

 

 

Τα 4αρια και τα 5αρια του «Game of Chefs» στο prime time. κατάσταση στην παρούσα φάση δείχνει μη αναστρέψιμη και μάλιστα υπάρχει εισήγηση από χθες πολύ ψηλά στον ΑΝΤ1 να δοθεί ελάχιστη περίοδος χάριτος στο μαγειρικό ριάλιτι που θα διαρκέσει μόλις 2 εβδομάδες και αν τα νούμερα δεν γίνουν έστω και οριακά διψήφια το μαγειρικό ριάλιτι να κοπεί και αντικατασταθεί ακόμη και από επανάληψη Ελληνικής κωμωδίας για όσο καιρό χρειαστεί μέχρι να στηθεί κάτι άλλο.

 

 

  • Η άλλη σκέψη είναι να πάει το ριάλιτι με όποια τύχη μπορεί να έχει στις 20.00 και να κατέβει ο «Ηλιος» στις 21.00 αλλά και πάλι με τα τωρινά δεδομένα θα συντριβεί από τον «Σασμό».

 

 

 

 

  • Ο φόβος όλων τώρα είναι μήπως αυτή η κατάσταση δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα και στις «Μέλισσες» όποτε εκεί η ζημία πραγματικά θα είναι πολύ μεγάλη.

 

 

Λύσεις πολλές δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 καθώς το πρόγραμμα αλλά και το μπάτζετ του έχουν «κλείσει» σχεδόν μέχρι και το καλοκαίρι. Και τα περισσότερα νέα πρότζεκτς (βλέπε «Ταλέντο») δεν προχωρούν…

Αναδημοσίευση από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »