Πληθαίνουν  τα συμβάντα με τις σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούνται από το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech σε σημείο που νοσοκομείο στο Σικάγο διέκοψε τον εμβολιασμό του προσωπικού του και ο FDA ξεκίνησε επειγόντως έρευνα για να διαπιστώσει τα αίτια.

Όπως αναφέρεται νοσοκομείο βόρεια από το Σικάγο σταμάτησε τον εμβολιασμό του προσωπικού του όταν τέσσερις νοσηλευτές παρουσίασαν έντονα αλλεργικά συμπτώματα μεταξύ των οποίων σοβαρή καρδιακή αρρυθμία.

Πανικος σε νοσοκομειο στο σικαγο: σταματησε το εμβολιο της pfizer – νοσηλευτες παρουσιασαν σοβαρα αλλεργικα συμπτωματα μεταξυ των οποιων και σοβαρη καρδιακη αρρυθμια – ο fda ξεκινησε επειγοντως ερευνα

Τρεις από τους νοσηλευτές έγινε δυνατό να επανέλθουν ενώ ο τέταρτος εξακολουθεί και νοσηλεύεται αναφέρει το FOX 32.

Την Τετάρτη, οι κρατικοί υπάλληλοι στην Αλάσκα ανέφεραν ότι δύο εργαζόμενοι υγειονομικής περίθαλψης  παρουσίασαν τις αλλεργικές αντιδράσεις όταν έκαναν το εμβόλιο της pfizer.

Η κατάσταση αυτή ανάγκασε του υπεύθυνους του νοσοκομείου Advocate Condell Medical Center να σταματήσουν την χορήγηση του εμβολίου της Pfizer  αλλά 8 ακόμη παραρτήματα στο Ιλινόις και 3 στο Γουισκόνσιν συνεχίζουν κανονικά τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Σύμφωνα με το ιατρικό κέντρο οι τέσσερις αυτές περιπτώσεις αφορούν ένα μικρό ποσοστό από τους 3.000 περίπου εργαζόμενους, αλλά συνολικά πρόκειται για 9 πλέον περιπτώσεις αλλεργικών αντιδράσεων  που έχουν εμφανιστεί σε ΗΠΑ και Βρετανία.

https://t.co/SXwLStZt20

— Lynn Davis (@Lynnd411) December 19, 2020

FDA investigating allergic reactions to #PfizerCOVIDvaccine Covid-19 vaccine after multiple incidents — RT USA News https://t.co/BslzjyghGr

— Marie Estelle Spike (@spike_marie) December 19, 2020

Πηγή: foxnews.com

Σύμφωνα με πληροφορίες από το site makeleio.

Διαβάστε επίσης »