Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής Euroleague. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε το κανάλι και την ώρα του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές στο ΟΑΚΑ σήμερα και ο Γιώργος Βόβορας έκανε τις δηλώσεις του για τον αγώνα.

Στη συνέντευξη τύπου που έγινε πριν τον αγώνα ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την παρουσία του Σέλβιν Μακ στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα είπε: “Ο Μακ είναι ένα παιδί που έχει προπονηθεί μόνος του. Έχει προσωπικότητα έχει διάβασμα και έχει πρώτα στο μυαλό του να δημιουργήσει. Είναι αυτό που μας χρειάζεται, αλλά χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Θα είναι έτοιμος και θα παίξει αύριο. Από την πρώτη κουβέντα που κάναμε του το ξεκαθαρίσαμε. Έχουμε ρόλους, έχουμε χημεία και θέλουμε έναν παίκτη να “δέσει” το σύνολο. Όχι να δημιουργήσει θέμα στους ρόλους. Η ομάδα έτσι θα προχωρήσει, έτσι θα προοδεύσει. Στο πρόσωπο του θα βρούμε τον παίκτη που θα κάνει και στις δύο πλευρές καλύτερη την ομάδα”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Νέντοβιτς καθώς και στις επιστροφές των Μπεντίλ και Όγκαστ, λέγοντας: “Ο Μπέντιλ και ο Όγκαστ επανέρχονται. Δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε. Ο Ζακ ακόμα δεν έχει κάνει προπόνηση και μέσα σε όλα έχουμε θέμα και με τον Νέντοβιτς.

Η παρουσία του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Έχει ένα τράβηγμα, υπάρχει ο φόβος της υποτροπής αλλά δεν θα ρισκάρουμε το παραμικρό. Όλα αυτά δεν είναι δικαιολογίες. Είναι δεδομένα. Ξέρουμε ότι είναι ιδιαίτερη η σεζόν και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα”.

Τέλος συνολικά για τον αγώνα, τονίζει: “Πέρυσι ήταν η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Έχει τον ίδιο κορμό, εξαιρετική χημεία και σε κάθε πεντάδα της έχει τρεις παίκτες που παίζουν εξαιρετικά το Πιν εν Ρολ. Άρα αυτό που θα κάνει την διαφορά είναι η άμυνά μας πάνω σε αυτό το κομμάτι.”

Δείτε εδώ το κανάλι και την ώρα του αγώνα Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές

Ο αγώνας Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στις 21:00. Ο αγώνας θα προβληθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια της NOVASPORTS και συγκεκριμένα από το Novasports2HD.

Διαβάστε επίσης »