Υπάρχουν κάποια, τρόπον τινά, ελαφρυντικά: το άγχος από τις κάμερες, η πίεση του χρόνου, το γεγονός πως γνωρίζεις ότι θα σε δει πολύς κόσμος όταν προβληθεί το επεισόδιο, η εντυπωσιακή Μακρυπούλια που κάθεται δίπλα σου κ.α.

Επίσης, δεν είναι πως δεν έχουν ακουστεί κατά καιρούς μυθικά «μαργαριτάρια» στο συγκεκριμένο παιχνίδι- το αντίθετο, στο «Ρουκ Ζουκ» κάθε βδομάδα υπάρχουν και ορισμένα… διαμαντάκια από εκείνα που βγάζουν μάτι.

Όμως, αυτά που είπε ο (συμπαθέστατος κατά τ΄ άλλα) παίκτης από την ομάδα «Αστράκια» μάλλον δεν έχει προηγούμενο. Εξηγούμαστε: η Ζέτα του ζήτησε να πει νομούς της Μακεδονίας κι αυτός άρχισε τα «Πω, καμία σχέση», δείχνοντας από νωρίς πως δεν το ‘χει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η συνέχεια, ωστόσο, εξελίχθηκε σε τηλεοπτική πανωλεθρία: «Θεσσαλονίκη, πρέπει να πω νομούς όμως», με την παρουσιάστρια να του απαντά «Νομός είναι, το παίρνω» και ακολούθησε η πλήρης… απογείωση, με τον γνωστό νομό του Λευκού Πύργου να έρχεται στο προσκήνιο.

«Χαλκιδική, η Κοζάνη είναι έξω ε; Είναι μέσα; Άρα Κοζάνη. Λευκός Πύργος… μπορούμε; Όχι; Καμία σχέση. Επειδή ήταν η Θεσσαλονίκη γι’ αυτό», είπε ο παίκτης, τοποθετώντας το μνημείο της συμπρωτεύουσας στους νομούς της Μακεδονίας!

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »