Για το απωθημένο της με τον Φρέντυ Γερμανό, τον τωρινό αρραβωνιαστικό της αλλά και τη θλίψη της που δεν έκανε παιδί μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου σε  πρόσφατη συνέντευξή της στην ίδια τη Ναταλία Γερμανού.

 

Πάγωσε η Γερμανού στον αέρα της ζωντανή εκπομπής: Δεν θέλει η Ναταλία να κάνει παιδί

 

«Έχω απωθημένο τον Φρέντυ Γερμανό. Φυσικά τώρα έχω τον Δημήτρη, να ‘ναι καλά, τον αρραβωνιαστικό μου, όπως τον λέω. Αλλά ο Φρέντυ ήταν κάτι διαφορετικό. Μου έχει λείψει πάρα πολύ από τη ζωή μου ένα παιδί.

 

 

 

Ήταν τεράστιο λάθος που δεν έκανα ένα παιδί. Θα μπορούσα να έχω κάνει και παιδί και καριέρα. Η δουλειά μου ήταν ο λόγος που δεν έκανα παιδί. Έχω κάνει πέντε εκτρώσεις. Έμενα έγκυος κι έλεγα… την επόμενη σεζόν, κάτσε να κάνω μια εκτρωσούλα τώρα γιατί μου έτυχε μια πολύ σημαντική πρόταση… Αν είναι δυνατόν! Προσπαθήσαμε με τον Φρέντυ με εξωσωματική και εκεί που πέτυχε, αρρώστησε… Δεν θέλει και η Ναταλία να κάνει ένα παιδί κι έτσι δεν συνεχίζεται το όνομα και η ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

 

 

 

Μάλιστα, μετά την προβολή του αποσπάσματος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Αισθάνομαι μία αμηχανία… Δεν ξέρω ποτέ ποια έκφραση να πάρω όταν συμβαίνουν αυτά…»!

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Ποιος κορωνοϊός; – Διασκεδάζουν ο ένας πάνω στον άλλον στο Κολωνάκι

Δείτε τις εικόνες από το Κολωνάκι. Η μουσική στη διαπασών και ο ένας πάνω στον άλλον… Όπως τον παλιό καλό καιρό, που δεν είχαμε κορωνοϊό. Κανένα μέτρο δεν τηρείται ενώ απουσιάζουν εντελώς οι Αρχές που συνήθως εξαντλούν την αυστηρότητά τους σε καμιά γιαγιούλα που δεν φόρεσε μάσκα.


(πληροφορίες απο το makeleio)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »