Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, αλλά δεν θέλουν και πολλά-πολλά μεταξύ τους!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το nassosblog η Ζένια πήγε στο πάρτι του Αρσενάκου στη Βάρκιζα και «είδε» μπροστά της τον Χαλκιά.

Η χορεύτρια απέφυγε κάθε επαφή μαζί του. Σε αντίθεση με εκείνον που έκανε τα πάντα να βγάζει στόρις με διάφορους καλλιτέχνες για να το παίζει κάποιος, ενώ μου σφύριξαν πώς διακριτικά παρακολουθούσε κάθε κίνηση της Ζένιας.

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που τέλειωσε άδοξα… Πριν λίγο καιρό μας άφησε άφωνους η είδηση πως, ο Bill Σαντριάς και η Ζένια Σολδάτου, έγιναν ζευγάρι και μάλιστα μετά το τέλος του Power of Love.

Ποιος ήταν, όμως, ο λόγος που χώρισαν; Σύμφωνα με το nassosblog, ο Bill είναι κι εκείνος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά η σχέση αυτή αν και είχε πάθος και φαινόταν πως θα είχε και διάρκεια δεν κράτησε.

Ο χωρισμός επήλθε καθώς είχαν άλλο πρόγραμμα στην καθημερινότητά τους. Εκείνη ήθελε να βγαίνει και να ξενυχτάει μέχρι το πρωί ενώ εκείνος έπρεπε να κοιμάται σχετικά νωρίς γιατί όντας ποδοσφαιριστής είχε προπονήσεις και δεν έπρεπε να είναι ξενυχτισμένος. Η σύγκρουση και οι διαφωνίες δεν άργησαν να έρθουν κι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Τι λένε στο twitter για το POWER OF LOVE:
Antonis
τετοια ξεφτυλικια ουτε στο
Γενικό Κρακτικό
Έλα Έλα Έτοιμη παίκτρια ριάλιτι. Και με δικό της προσωπικό διαπαιδαγωγικό βίντεο. Έτοιμο υλικό έλα λέμε πάρε πάρε πάρε.
Διαβάστε επίσης »