Ο διάσημος ράπερ Κάνιε Γουεστ αποφάσισε να προκαλέσει ακόμα μια φορά ποστάροντας ένα βίντεο που τον δείχνει να… ουρεί πάνω σε ένα Grammy.

O 43χρονος σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε το εν λόγω κλιπ στον λογαριασμό του στο Twitter το απόγευμα της Τετάρτης. Στο επίμαχο βίντεο, βλέπουμε μια λεκάνη τουαλέτας που περιέχει ένα από 21 βραβεία Grammy που έχει κερδίσει ο μουσικός, στην άκρως πετυχημένη καριέρα του, και κάποιον – προφανώς τον Κάνιε – να κάνει χρήση της τουαλέτας. «Πιστέψτε με… Δεν θα σταματήσω», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης, μια φράση που σύμφωνα με την Daily Mail αναφέρεται στην προσπάθειά του να αποδεσμευτεί από τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με τις εταιρείες Universal και Sony και αφορούν στα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του.

Η «μάχη» του Κάνιε Γουέστ με τις εν λόγω εταιρείες ξέσπασε τη Δευτέρα, όταν ο μουσικός ξέσπασε εναντίον της δομής της μουσικής βιομηχανίας, που «κλέβει» τη δύναμη από τους ίδιους τους μουσικούς και την εκχωρεί στις δισκογραφικές, ώστε να ελέγχουν πλήρως τη δουλειά τους. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, ο ράπερ έχει δεσμευτεί να μη βγάλει άλλη μουσική αν δεν αποδεσμευτεί από τις συμβάσεις που έχει υπογράψει με την Universal και τη Sony.

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »